_b4rtek Napisano 7 Października 2024 Napisano 7 Października 2024 (edytowane) Nick w grze:Meow KiciaMeowMeow/MeowMeow Wiek:18 Doświadczenie:Bylem raz adminem tez na only dd2 na innej sieci Link do GT:GameTracker.com : Player Page for meow Staż mam miesiąc ale od resetu musiałem pozałatwiac sprawy w życiu,ale wracam na nowo do aktywnego grania na serwerze :) Znajomość AMXX [1-10]:4-5 tak jak pisalem znam amx ale nic wiecej Sprawny mikrofon [TAK/NIE]:tak Dlaczego chcesz admina?:Ostatnio dużo wolnych miejsc sie zwolniło i chciałbym spróbowac swoich sił + mam bardzo dużo czasu do nastepnego tygodnia wiec moge często wchodzic na serwer Kontakt:dsc/fb/steam Twój SteamID:STEAM_0:1:608748383 0 00:10 7 0 Link do profilu steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561199177762495/ Wsparcie serwera (nieobowiązkowe):Mozna pomyslec Edytowane 7 Października 2024 przez _b4rtek 1 Przetłumacz na Angielski
misieK Napisano 7 Października 2024 Napisano 7 Października 2024 (edytowane) Aktywny jest( rzeczywiście ostatnio mniej aktywny ale z pewnością nadrobi), kulturkę kolega ma, komunikatywny. Jestem ZA Edytowane 7 Października 2024 przez misieK 1 Przetłumacz na Angielski
Julian Napisano 7 Października 2024 Napisano 7 Października 2024 Gt słabo wygląda raptem 6h widywałem Cię na serwerze Jestem neutralny 1 Przetłumacz na Angielski
_b4rtek Napisano 7 Października 2024 Autor Napisano 7 Października 2024 Dla jasności gt nie gra bo grałem na różnych nickach ale raczej wszystko podobne na oko mam na serwerze 65h a bedzie jeszcze wiecej :) JOK3R, 7 Października 2024 (edytowane) Zakaz wypowiadania się w swoim temacie! Masz opcje edytuj, więc następnym razem z tego korzystaj. Ostrzeżenie słowne Edytowane 7 Października 2024 przez JOK3R
Wheelie Napisano 7 Października 2024 Napisano 7 Października 2024 Mimo słabego GT w ostatnich dniach jestem za daniem Ci szansy, do tej decyzji głównie przyczyniło się to że tym razem kandydujesz na admina bez vac bana :D 1 Przetłumacz na Angielski
Introwertyk Napisano 7 Października 2024 Napisano 7 Października 2024 Ja powiem szczerze, że widziałem ciebie tylko kilka razy. No ale jak koledzy wyżej napisali to dają ci szansę. Ja osobiście jestem neutralnie nastawiony do tego. Ja będę przychylał się do większości, jeśli większość na TAK to i ja na TAK jeśli na NIE to i ja na NIE. 1 Przetłumacz na Angielski
Alvinn Napisano 7 Października 2024 Napisano 7 Października 2024 Można dać szansę + kulutra - GT na pewno nadrobi + Ludzie go kojarzą ;0 1 Przetłumacz na Angielski
szejkiii Napisano 7 Października 2024 Wspierający Napisano 7 Października 2024 Jestem na Tak + spokojny grajek się wydaje, nie rzuca mięsem za często + Widzę że podane jest tylko jedno GT, ale gracz dosyć aktywny, zmienia nicki jak ja kiedyś xd + Potrzeba młodych ludzi do pomocy 1 Przetłumacz na Angielski
Administrator Kubaa. >> Napisano 7 Października 2024 Admin Administrator Napisano 7 Października 2024 Odedzwij się na steam Dołącz do naszej grupy Steam! ♥ OnlyDD2players ♥ ღღღ ღღღ
Rekomendowane odpowiedzi