Skocz do zawartości
★ [FORUM] MISS/MISTER GAMEFUTURE EDYCJA JESIEŃ - ZAPISY ★ ×
✦ [EVENT] Kurka Wodna - przypomnij sobie jak się grało ze znajomymi! ✦ ×

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: Haiyaku
Doświadczenie: Ze względu na to, że nie chcę tutaj reklamować projektów konkurencyjnych, powiem tylko, że na podobnej funkcji, miałem przyjemność działać i zyskiwać umiejętności, już na innych forach. Mogę powiedzieć, że w swoim tzw CV, mam również prowadzenie własnego projektu, ale również zarządzanie forum z nominacji, także poza MCP, znam się również na obsłudze ACP, aczkolwiek w trochę mniejszym stopniu. 

Czy używałeś kiedyś Panelu Moderatora?: Tak jak wspomniałem wyżej, miałem przyjemność pomagać jako moderator, także poruszanie się po panelu (MCP), jak i korzystanie z niego, jest mi znane. 

Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum?: Odnośnie czasu to zawsze ciężko mi podać konkretną ilość, jednakże, jak widać, zaglądam na forum w dosłownie każdej wolnej chwili, a że wychodzi na to, że aktualnie tego wolnego czasu mam sporo, także, jak na moje, to widać mnie dosyć często. W przypadku pozytywnego rozpatrzenia podania, postaram się, poświęcić tego czasu jeszcze więcej, aby funkcja moderatora nie była traktowana gorzej, niż moje aktualne rangi.   

Dlaczego Ty?: Przeanalizowałem sobie dokładnie aktualny stan zespołu zielonych, a przy okazji ich aktywność i stwierdziłem, że pomimo tego, że aktualnie nie spełniam jeszcze wszystkich wymagań i pełnię już jakąś funkcję, to poprzez swoje zaangażowanie, mógłbym wnieść coś więcej, poza twórczością redakcyjną, na rzecz rozwoju sieci. Po części już to robię, na obecnych warunkach, więc myślę, że z dopełnieniem w postaci rangi moderatora, mógłbym zrobić jeszcze więcej i jeszcze bardziej pomóc zespołowi moderatorów, jak i oczywiście administracji, a przede wszystkim projektowi GameFuture. Myślę, że jestem raczej osobą bezkonfliktową i zorganizowaną, a przy tym z całą masą pomysłów do realizacji, także śmiało, mogę stwierdzić, że byłbym pozytywnym elementem w szeregach moderacji. Co do mojego dotychczasowego zaangażowania w życie sieci to myślę, że z tego, co do tej pory zrobiłem, użytkownicy forum są zadowoleni. A jak jesteśmy już przy użytkownikach, to trzeba zaznaczyć, że do każdego bądź każdej staram się podchodzić z należytym szacunkiem i wsparciem w każdej sprawie. Chętnie pomagam każdemu, kto zgłosi się do mnie z konkretną sprawą. Czy to z grafiką, czy z jakimś tekstem, bądź innym problemem albo skargą. Dla wszystkich staram się pomóc, bez różnicy, jaką rangę posiadają. Oczywiście, na tyle ile mogę.  Pozdrawiam! 

• Lubię To! 1
  • Super! 2
Napisano

Jestem na nie.

Od momentu podjęcia funkcji redaktora przez większość czasu miałeś urlop, więc nie zachwycałeś swoją swoją aktywnością. Dodatkowo zajmujesz się prowadzeniem serwera ffa na którym z tego co widzę także się nic nie dzieje, więc wychodzi na to że podejmujesz się czegoś po czym odchodzisz gdzieś na ubocze.

Śmiem nawet powiedzieć, że lecisz typowo na kolorek bo gdzie tylko jest miejsce zaraz składasz podanie, moim zdaniem jest też wystarczająca ilość administracji i nie potrzeba nam kolejnej osoby.

Skup się na obecnych rangach żeby przynieść im jak najwięcej bo dokładanie sobie obowiązków na pewno nie wyjdzie Ci na dobre.

• Lubię To! 1
  • Super! 1
  • Haha 1

"Ile grobów będzie mi potrzebnych, żeby pochować wszystko, co we mnie umarło?"

- Naya Aknis

• Administrator
Admin
Napisano

Jako redaktor, pełnisz swoje obowiązki poprawnie, wprowadziłeś wiele nowości w dziale redakcyjnym. Dział redakcji żyje. Aczkolwiek jestem tego samego zdania co kolega wyżej. 

Tak jak wspomniałem wyżej, wprowadziłeś wiele nowości w dziale redakcyjnym, nowy format wywiadów co jest na plus, i sam namawiałem Cię na stanowisko redaktora. 

Wybacz ale jestem na nie, większość czasu byłeś na urlopie - serwer FFa który leży zero własnej inicjatywy. 

Plany były, na razie żadnych konkretów 

• Super! 1

Z8jteAx.png

b_350_20_323957_202743_f19a15_111111.png 

Global Mod
Napisano

Odrzucam na prośbę @ Haiyaku

• Haha 1
Global Mod
Napisano

podanie-odrzucone.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania