Skocz do zawartości
★ [FORUM] MISS/MISTER GAMEFUTURE EDYCJA JESIEŃ - ZAPISY ★ ×
✦ [EVENT] Kurka Wodna - przypomnij sobie jak się grało ze znajomymi! ✦ ×

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: Franz
Doświadczenie: Posiadałem Moderatora na innych sieciach, nie będę mówił na jakich gdyż możecie to odebrać jako reklama innych sieci. Posiadałem również swoją sieć serwerów więc wiem co nie co :). Nie wiem co jeszcze wam napisać. W razie jakichkolwiek pytań zapraszam PW.
Czy używałeś kiedyś Panelu Moderatora?: TAK jak najbardziej.
Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum?: Codziennie jestem.
Dlaczego ty?(rozpisz się!): 
Hmmm więc może zacznę od początku. Mam na imię Maciek, mam 31 lat i pochodzę z Białegostoku woj. podlaskie. Jestem szczęśliwym mężem jak i ojcem. Nie da się nie zauważyć, że jestem na sieci grafikiem, adminem na ODD2 #1 i adminem na COD 401 który jest w budowie. Okej może to tyle hehe. Już odpowiadam dlaczego ja. A więc tak. Tak jak wcześniej wspomniałem, posiadałem swoją własną sieć serwerów ale po ok 4 miesiącach padło gdyż jest spora konkurencja i nie zdołałem się przebić. Po zlikwidowaniu sieci przeszedłem z serwerem na inną sieć ale posiedziałem może z jeden miesiąc i odszedłem gdyż wiało tam kolesiostwem i poszedłem na inną sieć w której byłem sporo czasu i byłem na tej sieci Moderatorem forum i fajnie mi to wychodziło. Wiadomo człowiek jest tylko człowiekiem i nie zna się na wszystkim i musi się dokształcać. Jestem u was na sieci od lutego tego roku i powiem szczerze, że bardzo fajnie mi się z wami współpracuje. Chciałbym dołożyć swoją cegiełkę w dalszy rozwój sieci GameFuture. Nie wiem czy za wcześnie składam podanie na MODA czy nie ale pomyślałem, że spróbuję swoich sił i złożę podanie. Lubię pomagać innym użytkownikom co widać chyba nawet w dziale "Grafika", praktycznie non stop coś komuś wykonuję i chyba są wszyscy zadowoleni. To by było chyba na tyle :)

• Lubię To! 1
  • Super! 2

FranzikTeam.png.18a482dd953cb4b715e86748982c0092.png

Napisano

Jestem na tak. Twoje doświadczenie, zaangażowanie oraz aktywność na naszej sieci pokazują, że doskonale sprawdzisz się w roli moderatora. Widać, że zależy Ci na rozwoju społeczności i masz odpowiednie umiejętności, aby wspierać innych użytkowników. Na początek proponuję okres próbny, abyśmy mogli zobaczyć, jak sprawujesz się w nowej roli.

• Lubię To! 1
  • Dziękuje! 1
  • Administrator
Admin
Napisano

Będąc czysto obiektywnym , nie odbierz tego źle. Jestem na nie.

Odnoszę  wrażenie , że pchasz się gdzie popadnie. Co mam na myśli? Już tłumaczę.

Co do stanowiska, które pełnisz jako Grafik - zero zastrzeżeń 

Potem  admin DD2 - wielkie obietnice - norma admina ledwo wyrobiona

-poszło info o serwerze COD mod - bum podanie

Moim zdaniem zajmij się rangami, które posiadasz

Pozdrawiam

• Lubię To! 1

Z8jteAx.png

b_350_20_323957_202743_f19a15_111111.png 

Napisano

Ogólnie to tak, doświadczenie jest, wymagania są, ale nie znamy Cię, przynajmniej ja nie znam konto od 17 lutego a masz tylko 1 dzień 15 godzin na forum. 
To trochę mało :x

Moim zdaniem powinieneś się zająć obecnymi rangami i dać nam lepiej Ciebie poznać ^^ 

Reasumując jestem na NIE, zajmij się swoimi obecnymi rangami. 

Pozdrawiam serdecznie :HYPERSL:

Global Mod
Napisano

Może i doświadczenie posiadasz, wnioskując z tego, co piszesz w podaniu, ale ja na Twoim miejscu skupiłbym się bardziej na rangach, które posiadasz, czyli admina dd2, bo z tego, co pisał Kuba ledwo wyrobiłeś normę zajął się więcej streamami i rozkręcił się bardziej w tej branży. W roli jako grafik nie można Ci nic zarzucić złego, bo wykonujesz ją bardzo dobrze, dlatego rozwiń się nam jeszcze bardziej, udzielaj się w rozwój naszego forum daj się poznać innym użytkownikom by nie mieli wątpliwości, że następne podanie będą na TAK, ale na ten moment muszę odrzucić twoje podanie.

• Lubię To! 1
  • Dziękuje! 1
Global Mod
Napisano

podanie-odrzucone.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania