elo elo 350 Posted October 3 Share Posted October 3 Nick: @ elo elo 350 Imię: Patryk Wiek: 23 Link do BanID: https://banid.pl/kto?to=0:0:218114888 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/ELOELO350/ Doświadczenie (w byciu UBT i rozpisywaniu demek): Byłem tu i na innym forum UBT, coś tam potrafię c; Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: No jak wrócę z pracy to cały czas w tle sobie hula ;3 Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów: A ja wiem 7/10 bo niektórzy się ładnie kryją Dlaczego ty?: A czemu nie, kolega widzę zrezygnował z rangi, chcę pomóc. Jak ktoś mi napisze, że mam przecież OP coda 401, to co to ma do tego, jak i tak opiekun to głównie forum się zajmuje xd Byłem w UBT, więc coś tam wiem, tylko przypomnieć sobie muszę ;v Także ten, tyle ode mnie pozdrawiam, elovsky kiedy cod mod Czy miałeś styczność z AMXBansem? Tak 2 1 2 "A ja dzisiaj już nie usnę, bo nie ma Cię tutaj" Link to comment Share on other sites More sharing options...
D3M0N Posted October 4 Share Posted October 4 Cóż tu mówić elowski Chwilę posiedzieliśmy na discordzie, w valoranta było grane i czas przyjemnie leciał, jesteś w porządku osobą, ale niedawno jeszcze jakieś kwasy miałeś na sieci. Jeśli nie będziesz odpierdzielal dziwnych akcji, by nikt się nie czepiał to jak najbardziej jestem na tak. Byłeś już w UBT, więc będzie cię czekał jakiś szybki test z demka, żeby się w pewnym stopniu upewnić czy na pewno się nadasz. Ja osobiście nie mam nic przeciwko, aktywny jesteś bardzo, a skład mamy trochę ubogi. Ode mnie zielone światełko, jak wheelie przyjmie to powodzenia z demkiem i witamy w naszych szeregach ;D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
boomer_ Posted October 5 Moderator Share Posted October 5 -Aktywny na forum -Doświadczenie w ubt Można dać szanse i zobaczyć jak będzie się spisywał. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Introwertyk Posted October 5 Share Posted October 5 Jestem na TAK. Ogarnięty chłopaczek. Kulturny :D zna się na rzeczy. Dać szansę! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
A3ro Posted October 5 Wspierający Share Posted October 5 Jestem na tak: +aktywność +doświadczenie znam z poprzedniego forum i tam odwalał kawał dobrej roboty dla ubt więc tutaj raczej też się sprawdzi Dajcie mu demko dla testu i zdecydujcie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Ambrozja Posted October 5 Junior Admin Share Posted October 5 Witamy w UBT :) zgłoś sie do @ Wheelie w celu dogadania szczegółów 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Ambrozja Posted October 5 Junior Admin Share Posted October 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts