xd_ Posted September 29 Share Posted September 29 Cześć, zacznę od naprawienia małych błędów, które spowodują poprawę jakości gry: naprawienie info po śmierci przez mikrofon - obecnie działa tylko info tekstowe podczas przejmowania bota, przejmujemy też jego pieniądze, w przypadku osób, które nie posiadają żadnego VIPA (nawet tego dla graczy steam) jest to duża strata w rozgrywce Propozycja nr 1 - DODANIE ASYST gdy zadamy przeciwnikowi minimum 45hp, ale finalnie go nie zabijemy, doda nam asystę, która będzie się wyświetlać w tabeli wyników w nowej kolumnie lub będzie nam dodawać dodatkowego fraga Propozycja nr 2 - DODANIE KOLORÓW SKINÓW tak jak jest to w CSGO, można zrobić i na naszym modzie, aby skiny były klasyfikowane poprzez kolor - błękitny, niebieski, fioletowy, różowy, czerwony i złoty. dodanie takiej klasyfikacji pomoże w przyszłości w dodaniu funkcji, którą opiszę w następnej propozycji Propozycja nr 3 - DODANIE KONTRAKTÓW aby gracze nie posiadali dużej ilości tych samych skinów, dodajmy możliwość robienia kontraktu poprzez "zmielenie" 10 tych samych kolorów skinów, aby w efekcie otrzymać 1 lepszy skin (wyższy kolor - w przypadku koloru złotego, otrzymają inny losowy złoty) Propozycja nr 4 - DODANIE DODATKOWYCH NAGRÓD NA KONIEC MAPY oprócz normalnego losowania skrzyń na koniec mapy, możemy nagradzać 3 najlepszych graczy danej mapy: gracz z największą ilością fragów - losowa skrzynka gracz z drugą największą ilością fragów - losowy klucz gracz z trzecią największą ilością fragów - od 2 do 4 euro (kwestia przemyślenia) zamiast fragów można zrobić MVP (mamy obecnie informacje po rundzie kto był MVP, ale to wymaga dodania jakiejś kolumny MVP w tabeli i funkcji, która będzie zliczać MVP i je dopisywać tam, fragi imo prostsze na początek) Słowem podsumowania, moim zdaniem wszystkie te propozycje sprowadzają się do posiadania skinów, otwierania skrzynek - po to ten serwer jest i ludzie grają tu, aby otwierać te skrzynki, kolekcjonować skiny, dlatego skrzynek i skinów musi być znacznie więcej. P.S. To tylko moje propozycje, sugestie - nie każdy musi się z nimi zgadzać, chill. :) 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamo Posted September 29 VIP Share Posted September 29 1. Jesli pomoze to w wspinaniu sie na topke to jestem za. 2. Co sie z tym wiaze moim zdaniem jest szansa dropu skina. Gracze posiadaja juz lepsze skiny "czerwone". Nie wiem czy to przejdzie poniewaz czytajac trzecia propozycje mozna tak samo zrobic tak aby dodac komende /kontrakt albo /losuj i dodajemy 10 skinow, gdzie losuje to na kolejny bez wplywu na to czy lepszy czy gorszy oraz jesli chodzi o kolor to np.: 10 niebieskich za losowy fioletowy/rozowy. Dodam ze jesli chodzi o zmiane koloru skinow w HUD jestem za - ALE pod warunkiem ze nie bedzie to wplywac na zmiane szansy dropu. Duzo pracy wiec nie wiem czy to przejdzie ale pomysl fajny. 3. Omowilem pod (2.) 4. Jestem za, ale za 1sze miejsce: 1. losowa skrzynka + klucz 2. losowa skrzynka 3. losowa ilosc euro Co do wiecej skinow to sie zgodze, pisalismy juz o tym. Post scriptum zbedne. Po to jest ten przedzial aby kazdy sie mogl wypowiedziec i dodac cos od siebie. Powodzenia :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayaTe^ Posted September 29 Share Posted September 29 @ Admin CS 1.6 [CS:GO MOD] zapraszam do wypowiedzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaPiToZTikToka Posted September 30 Share Posted September 30 Super sprawa jestem za sam mam dużo skinów co muszę sprzedać/oddac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nordex Posted September 30 Share Posted September 30 Jestem za Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akuku :D Posted October 1 Share Posted October 1 dla mnie jak najbardziej na + Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziadek^ Posted October 5 Share Posted October 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziadek^ Posted November 9 Share Posted November 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts