_b4rtek Napisano 24 Września 2024 Napisano 24 Września 2024 (edytowane) Nick w grze:KiciaMeowMeow /wcześniej Toxic/MeowMeow/kittycatcat12/Kittycatcat/XD to chyba wszystkie ktore mialem na serwerze Wiek:18 Doświadczenie:Bylem raz adminem tez na only dd w 1.6 Link do GT:GameTracker.com : Player Page for KiciaMeowMeow na serwerze pokazuje mi 62h ale gt na nowy nick Znajomość AMXX [1-10]:5 znam amx potrafie go obsluzyc ale chyba nic wiecej ale jestem chętny do nauki czegoś więcej ;) Sprawny mikrofon [TAK/NIE]:tak Dlaczego chcesz admina?: Mam teraz bardzo duzo wolnego czasu i moge wchodzic praktycznie kiedy chce, moge dopilnowac porzadku w porannych godzinach gdzie dużo adminów jest w pracy itp itd,no i chciałbym sprobowac swoich sił jako admin ponownie + myśle że jestem bardzo aktywny na serwerze jeśli chodzi o spędzany na nim czas Kontakt:Steam/discord/fb Twój SteamID: STEAM_0:1:210042369 25 21:03 7 0 Link do profilu steam:https://steamcommunity.com/id/3J5NxSkb/ Wsparcie serwera (nieobowiązkowe):Cos tam rzuce Edytowane 24 Września 2024 przez _b4rtek
Mr. Ambrozja Napisano 24 Września 2024 Napisano 24 Września 2024 3. Brak blokady VAC na koncie steam. Także przykro mi ! Odrzucam podanie
Rekomendowane odpowiedzi