Mr. Ambrozja Napisano 3 Listopada 2022 Napisano 3 Listopada 2022 Nick: Mr. Amb(r)ozja Wiek: 31 Doświadczenie: Jak mam być szczery to pierwszego Moda mialem z 15 lat temu... Ogólnie kilkanaście razy "kiblowałem na tym stanowisku" :) Czy używałeś kiedyś Panelu Moderatora? Jasne że tak :) a jak czegoś zapomniałem to koledzy mi podpowiedzą prawda @elo elo 350i @Imagine :D ? Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum?: Na tyle ile czas mi pozwoli :) Trzeba pogodzić życie prywatne z życiem wirtualnym :) Dlaczego ty?(rozpisz się!): Nie lubie pisać o sobie w superlatywach jaki to ja nie jestem dlatego mi sie należy moderator. Na pewno nie dla kolorku to po pierwsze , po drugie chciałbym byście wy odpowiedzieli mi na to pytanie "dlaczego ja" :) Po trzecie powiedzmy ze zostanę takim "Gamefuturowym Wujkiem" :D Może nie najstarszy ale zawsze będę starał sie wszystkim dobrze doradzić :) Yebać Inflacje ! 3
dmNTrx. Napisano 4 Listopada 2022 Napisano 4 Listopada 2022 (edytowane) Powiem Tak, Pisząc podanie na Moderator’a, powinieneś jak najlepiej napisać te podanie. W wymaganiach masz napisane język Polski na poziomie Bardzo Dobrym, owszem piszesz normalnie, ale od Moderatora trzeba oczekiwać, dobrą składnie zdań, pomoc dla użytkowników. A czytając Twoje Podanie mam wrażenie, ze pisałem to na szybko, żeby tylko przyjęli. Ja tak sądzę i to jest moje zdanie. Nie znam Cię osobiście ale jakby mi ktoś Takie podanie napisał od razu bym odrzucił. Chociaż jakbyś zmienił czcionkę, nie wspominając już, żeby dać jakiś estetyczny kolor do czcionki, to się od Moderatora oczekuję, żeby podanie było napisane powoli a dokładnie, estetycznie, dobrać dobrą czcionkę i w jakimś stopniu z edytować Post dając jakieś życie w nim, emocje, dlaczego chciałbyś zostać pełnym zdaniem, co oferujesz dać jako Moderator ? Nic z tych rzeczy nie wymieniłeś tylko na szybko. Jedno pytanie takie szczere podanie do koloru? Nie wiem co sądzą na to podanie Administracja wyższa ale dla mnie powinni odrzucić, i dać szanse osobie która potrafiłaby opisać siebie jak i również jaką by mógł pełnić funkcje. Od Moderatora oczekujemy pomocy, jak najszybszej reakcji w danym momencie, uspokoić atmosferę między innymi użytkownikami wyargumentować ich w postaci dlaczego tak się zachowałeś, dostajesz taka karę na tyle, podając dobry argument powodu dlaczego owy Użytkownik został ukarany i za co. Pod sumując, jestem na NIE : - Brak wyobraźni w rozpisaniu Podania, - Podanie napisane nie estetycznie, kłuje w oczy - Składnia zdań leży więcej chyba nie muszę wymieniać. Nie wspominając już o Brak kultury, jak ty się widzisz jako Moderator ? Ktoś Cię sprowokuje to od razu polecisz po całości? „ Yebać Inflacje ! „ Moderator powinien świecić przykładem i dawać innym lekcje, a nie takimi tekstami pisząc na Mod’a 🤦♂️ Edytowane 4 Listopada 2022 przez dmNTrx. 4
elo elo 350 Napisano 4 Listopada 2022 Napisano 4 Listopada 2022 Na nie. Dlaczego? Odpowiedź jest prosta, w rozpisce "Dlaczego Ty?" masz się rozpisać, dlaczego AKURAT TY powinieneś zostać przyjęty na dane stanowisko, w tym przypadku jedne z najważniejszych - Moderator Forum. Dlaczego tego nie napisałeś? Tu nie chodzi o to, co my jako użytkownicy sądzimy o Tobie, tylko co Ty o sobie sądzisz, jak dla mnie, to Cię skreśla. 15 godzin temu, Mr. Ambrozja napisał: Yebać Inflacje ! Co to ma do tematu z podaniem na moda forum? XD No i kulturka :) Jak dla mnie odpada, wiem, że dużo chętnych obecnie nie ma, ale jakbym był Gazikiem, to bym nie przyjął, ale powodzenia ;p Pozdrawiam, Człowiek Depresja aka Elowski Ps. Te ciągłe :) wkurza, serio 3 "A ja dzisiaj już nie usnę, bo nie ma Cię tutaj"
Imagine Napisano 4 Listopada 2022 Napisano 4 Listopada 2022 Zgodzę się z powyższymi użytkownikami. Moim zdaniem jako moderator trochę kultury trzeba prezentować. Myślę też że na forum jak na razie nie dzieje się za dużo i dajemy jak sobie rade z moim kompanem @elo elo 350. Przykro mi ale jestem na nie 3
Gazik Napisano 6 Listopada 2022 Junior Admin Napisano 6 Listopada 2022 A więc tak.... Piszesz podanie na moderatora, pomimo znikomego brania aktywnego udziału w życiu forum, nie licząc twojego serwera Tak jak koledzy napisali, podanie napisane na "kolanie", jednak jak się pisze podanie na Moderatora forum, powinna być zachowana składnia zdania oraz ortografia. Jestem zmuszony Odrzucić podanie, lecz gdy poprawisz aktywność i napiszesz podanie, pasujące do posady moderatora forum. Zapraszam do złożenia następnego podania 1
Rekomendowane odpowiedzi