PaPiToZTikToka Posted September 15 Share Posted September 15 (edited) 🎃HALLOWEEN🎃 Witam Wchodzę Z Propozycją Na Halloween. Co To Oznacza ? Robiłem Już Taki Pomysł 2 Lata Temu Na Swoich Serwerach Zmienienie Map Z Zwykłych Na Halloween Czyli Trosze Ciemniejsze. Zmienienie Modeli poszczególnych Rzeczy: -Bomba -Granatów -Modeli Graczów (Dodanie Dyni Na Głowę) Dodanie boxów Wypadających z gracza W Boxie Powinno Wypadać -25% na Otrzymania Hp -25% Otrzymania Dolarów - 25% na utrate hp -4% na wylosowania SVIPA/Vipa na mapę/1dzień -10,5 % na wylosowania Euro od 1euro do 5euro -10,5%na Otrzymania SKRZYNI/KLUCZA 🎃EVENT DYNIA🎃 Zabicie w głowę 2 dynie Zabicie Normalne 1 Dynia Zabicie Granatem 5 Dyni Event by się zaczynał od 01.10.2024 do 01.11.2024 Kto zgarnie najwięcej dyń przez miesiąc do wygrania nagrody 1 Miejsce SVIP Na Okres 2 Miesięcy 2 Miejsce SVIP Na Okres 1 Miesiąca 3 Miejsce SVIP na Okres 14 Dni 4 Miejsce VIP na Okres 14 Dni 5 Miejsce Vip na Okres 7 Dni Edited September 15 by PaPiToZTikToka Kubaa. >>, September 15 Kolor zielony jest przeznaczony dla administracji / moderacji forum. Poproszę o zmianę koloru. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayaTe^ Posted September 15 Share Posted September 15 @ Admin CS 1.6 [CS:GO MOD]zapraszam do wypowiedzi 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bot Lol Mi Cie Posted September 15 Share Posted September 15 Jestem na Tak ! Mozna dodac np tez wymiane dyń na jakies skrzynki / euro czy cos w tym stylu jak by byla taka opcja :P Pzdr. Bocik :P 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ave Rose :P Posted September 15 Share Posted September 15 nie jestem adminem lecz się też wypowiem dla mnie spoko propozycja i mam nadzieje że wejdzie ona na serwer 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akuku :D Posted September 15 Share Posted September 15 Ja na tak to dosyć ciekawe, mogłoby przyciągać uwagę graczy. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bercikgym Posted September 15 Share Posted September 15 to dosyć ciekawe nawet. jestem na tak 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nordex Posted September 15 Share Posted September 15 Jestem na tak, myślę że graczom by się podobało 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamo Posted September 20 VIP Share Posted September 20 Tak!!!:) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
boomer_ Posted September 24 Moderator Share Posted September 24 (edited) Jest kilka rzeczy które mi się podobają w tej propozycji, natomiast są też takie które wydają mi się zbędne/przeładowane. Przechodząc do konkretów (pozwolę sobie cytowane treści dodać do spoilera, tak aby post wyglądał lepiej): Spoiler Cytat Zmienienie Modeli poszczególnych Rzeczy: -Bomba -Granatów -Modeli Graczów (Dodanie Dyni Na Głowę) Dodanie boxów Wypadających z gracza W Boxie Powinno Wypadać -25% na Otrzymania Hp -25% Otrzymania Dolarów - 25% na utrate hp -4% na wylosowania SVIPA/Vipa na mapę/1dzień -10,5 % na wylosowania Euro od 1euro do 5euro -10,5%na Otrzymania SKRZYNI/KLUCZA To brzmi spoko, nie jest w żaden sposób przesadzone do tego jest ciekawym urozmaiceniem rozgrywki. Ważne, boxa może podnieść tylko osoba która zabiła gracza. Żeby nie było tak, że może go podnieść ktoś kto zwyczajnie będzie czaił się na podwędzenie boxa. Spoiler Cytat 🎃EVENT DYNIA🎃 Zabicie w głowę 2 dynie Zabicie Normalne 1 Dynia Zabicie Granatem 5 Dyni Event by się zaczynał od 01.10.2024 do 01.11.2024 Kto zgarnie najwięcej dyń przez miesiąc do wygrania nagrody 1 Miejsce SVIP Na Okres 2 Miesięcy 2 Miejsce SVIP Na Okres 1 Miesiąca 3 Miejsce SVIP na Okres 14 Dni 4 Miejsce VIP na Okres 14 Dni 5 Miejsce Vip na Okres 7 Dni To odpada w przedbiegach i już tłumaczę wam dlaczego. Halloween w naszym kraju raczej jest eventem, można kupić fajne dekoracje w sklepach czy spotkać dzieciaki które zbierają słodycze- ale to raczej nie jest standardem. Dodatkowo ten "event" bo raczej świętem tego nie możemy nazwać trwa jeden dzień, więc nie widzę potrzeby aby rozwlekać go u nas na serwerze na cały miesiąc- zwyczajnie się to każdemu przeje. Co do "eventu dynia", tak samo nie uważam, żeby Halloween zasługiwało na tyle uwagi- trochę zakulisowo mogę wam dodać, że rozmawialiśmy z @ Japoniec i coś takiego widzimy, ale jako event świąteczny. Tutaj od razu zaznaczam, nie musi to wyglądać dokładnie tak samo jak w propozycji, ba mogę was zapewnić, że sporo rzeczy zostanie zmienionych. Event Halloween🎃zostanie dodany w dniach od 30.10.2024 do 03.11.2024- będzie on trwał 5 dni. W trakcie trwania eventu: # Zostaną zmienione skiny do bomby/granatów/modeli graczy- więcej info w osobnym poście. # Dodamy boxy wypadające z graczy w których będą znajdować się nagrody- więcej info w osobnym poście. # Zmienimy roundsoundy oraz niektóre dźwięki- więcej info w osobnym poście. # W trakcie trwania eventu zwiększymy stawki za killa- więcej info w osobnym poście. Edited September 24 by boomer_ 2 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
boomer_ Posted September 24 Moderator Share Posted September 24 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziadek^ Posted November 9 Share Posted November 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts