sayo Napisano 2 Września 2024 Napisano 2 Września 2024 (edytowane) Nick w grze: Sayo Wiek: 41 :D Doświadczenie: niby z 14 lat, ale wróciłem po dłuuugiej przerwie Link do GT: https://www.gametracker.com/player/Sayo/51.83.228.105:27015/ Znajomość AMXX [1-10]: 7-8 W sumie to ciężko powiedzieć teraz - ja dziesięć lat temu prowadziłem serwer z najlepszym w Polsce poziomem jeżeli chodzi o CS1.6 - i piszę to całkiem serio. Grali u nas gracze, którzy mieli bany na połowie publików w Polsce. Także z rozpoznawaniem cziterów raczej też sobie poradzę Jak będzie potrzebna pomoc przy optymalizacji serwera to sobie przypomnę wszystko, poczytam i poświęcę mój cenny czas :D Akurat ja się zajmuję IT od jakichś 20 lat lekko więc jak tylko uznacie, że jakaś pomoc jest potrzebna to jestem do dyspozycji Sprawny mikrofon [TAK/NIE]: na pewno lepiej niż u MIśka, któremu się ciągle kabel odpina:D Dlaczego chcesz admina?: no teraz na przykład nikogo nie ma, latają odpaleńcy i jest problem. J a tak całkiem szczerze mogę napisać, że mam inne zajęcia - ale ostatnio całkiem sporo gram i postaram się wchodzić jak ktoś napisze. Mało ludzi grało - 2 odpaleńców weszło i serwer jest praktycznie pusty Kontakt: steam Twój SteamID: STEAM_0:1:16923327 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/sayo83/ Wsparcie serwera (nieobowiązkowe): jasne, ale też nie jestem milionerem Edytowane 2 Września 2024 przez sayo 1 Przetłumacz na Angielski
!!!ZHP!! Napisano 3 Września 2024 Napisano 3 Września 2024 @ Admin CS 1.6 [ODD2]Zapraszam do wypowiedzi
Introwertyk Napisano 3 Września 2024 Napisano 3 Września 2024 Kurde powiem szczerze, że sam noe wiem. Godzinki ma, chęci również są, Adminów jest sporo na serwerze I zawsze praktycznie jakiś jest. Tak na prawdę sam jestem świeżym adminem i dano mi szanse :). Ja w sumie jestem za okresem próbnym jeśli jest opcja :)
gettexik Napisano 3 Września 2024 Napisano 3 Września 2024 Widzę Sayo na serwerze dosyć często, więc dałbym mu szansę tym bardziej, że ma 14 lat doświadczenia (ja wtedy dopiero się chodzić nauczyłem XD)
Bot Lol Mi Cie Napisano 3 Września 2024 Napisano 3 Września 2024 NA Tak ! Aktywny , spotykany na serwerze Kultura , nie szuka problemów Amx + Staz +
Gość hercia Napisano 3 Września 2024 Napisano 3 Września 2024 Ja również na Tak +Aktywny +Często go widzę na serwerze +Ogarnięty +Kulturalny +Amx
Capo Di Tutti Capi Napisano 3 Września 2024 Napisano 3 Września 2024 Ja jestem na TAK Spełnia wszelkie wymagania Nic dodać nic ująć prać póki gorący -AMX -Wiek -GT -STEAM -MIKROFON
Administrator Kubaa. >> Napisano 3 Września 2024 Admin Administrator Napisano 3 Września 2024 Zglos się do @ Mr. Ambrozja w celu spraedzenia twojej wiedzy Dołącz do naszej grupy Steam! ♥ OnlyDD2players ♥ ღღღ ღღღ
Mr. Ambrozja Napisano 4 Września 2024 Napisano 4 Września 2024 Przyjęty na okres próbny 14dni :) Witamy na pokładzie DD2
Rekomendowane odpowiedzi