nvy_05 Posted Monday at 08:03 AM Junior Admin Share Posted Monday at 08:03 AM Witam wszystkich w kolejnej gazetce! Zapraszam do zapoznania się z informacjami z sierpnia 2024 roku. Przywitania Rekrutacja Darowizny Głosowanie na serwery Top 3 użytkowników Zabawy i konkursy #GameFuturePomaga Piosenka miesiąca Pytanie do użytkowników Jeszcze raz serdecznie witamy nowych użytkowników! @ arbuz Witam :) @ Franz Siemanko @ Julian Siema @ Przykow Siemanko @ Naturals. witam @ armagedon siemano @ CyCu. Siemandero by CyCu ;) @ Lukers Dobry by Lukers @ Mariusz xxxx @ ezz Siemanko Ogólna rekrutacja: UBTeam Admin TS3 Rekrutacja na admina: CS 1.6 ⇢ ONLY DD2 ⇠ ⇢ ONLY DD2 #2 ⇠ ⇢ ONLY DD2 + DM ⇠ ⇢ FFA ⇠ ⇢ CS:GO MOD ⇠ CS2 ⇢ ONLY MIRAGE ⇠ ⇢ SUPERMOCE ⇠ ⇢ 5VS5 ⇠ Serdeczne podziękowania należą się osobom, które wsparły licznie naszą sieć w sierpniu: @ boomer_ , @ Zwija , @ racist machine , @ 2115 , @ VANMAX01 , @ D3M0N , @ !!!ZHP!! , @ Dziadek^ , @ Antek , @ Mr. Ambrozja , @ Julian oraz @ elo elo 350 . Zachęcamy do głosowania na nasze serwery. W zamian otrzymacie punkty reputacji! ⇒ CS 1.6 ⇐ ⇒ CS2 ⇐ ⇒ Discord ⇐ ⇒ TS3 ⇐ Zapraszamy do udziału w przeróżnych zabawach i konkursach! ● Szybkie typy ● ● FutureLotek ● ● Jaka to melodia ● ● Konkurs chatbox'owy v5 ● Zapraszamy również do naszego Hyde Parku, tam też czeka na was trochę rozrywki. Jeżeli lubicie obstawiać mecze odwiedźcie koniecznie dział Liga typera. Aby poznać lepiej naszych użytkowników możecie zadawać pytania w Q&A albo oddać się lekturce w dziale przeznaczonym do wywiadów. Przypominamy o sekcji "Pomaganie za klikanie". ⇒ Witaj w krainie Pajacyka ⇐ ⇒ Karmimy Psiaki ⇐ @ bercikgym @ Holly @ elo elo 350 Co najlepiej wspominasz z tych wakacji? @ PaPiToZTikToka - Bardzo wspominam wypoczynek z moją rodzinka nad zalewem u nas na Śląsku Nakło Chechło i najlepsze jedzenie jakie jadłem. Też dobrze wspominam moja pracę, bo przez okres wakacji miałem 3 tygodnie spokoju, więc nie musiałem pracować. Jak chodziłem do pracy to na 2/3 godzinki i wtedy mogłem wziąć moje córeczki na basen czy nad jakiś zalew. @ hercia - Były wzloty i upadki, choć zdecydowanie to moje najlepsze dotychczasowe wakacje. Nie ze względu na miejsca, w których byłam, ale na ludzi. Poznałam wspaniałych ludzi, oczywiście w pracy. Tylko szkoda, że tak szybko minęły. @ Dziadek^ - Piękne widoki ;) reszty nie pamiętam ;D @ Julian - A więc co najlepiej wspominam z wakacji... Z wakacji wspominam najlepiej Naszą rodzinną (Żona i Córeczka 1.5 roczna) wycieczkę na Chorwacje do miasta Pula. Był to Nasz pierwszy wyjazd na Chorwacje. Wybraliśmy miasto Pula z względu na to, że jechaliśmy autem z półtora roczną córka i żeby jej za długo nie męczyć w samochodzie. Miasto Pula położone w zachodniej części Chorwacji. Mimo że miasto niby mało atrakcyjne to i tak jesteśmy zaskoczeni na bardzo duży plus. Dużo plaż niestety kamieniste :( taka natura, ale znaleźliśmy "sztuczną plaże" z piaskiem :D . W Mieście jest wiele atrakcji oraz miejsc do zwiedzania. Z racji, że nie było to Nasze pierwsze zwiedzane państwo to i tak jesteśmy zadowoleni. Dziękuję każdej osobie, która dołożyła swoją cegiełkę do gazetki <3 Do zobaczenia za miesiąc! 3 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franz Posted Monday at 08:15 AM Share Posted Monday at 08:15 AM Elegancka robota :) tak 3mać :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adziulka Posted Tuesday at 10:09 AM Share Posted Tuesday at 10:09 AM @ elo elo 350 wiadomo czemu ta piosenka 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elo elo 350 Posted Tuesday at 03:34 PM Zasłużony Share Posted Tuesday at 03:34 PM Gigadobra robota Natalko, pozdrawiam i dziękuje za możliwość dodania tej zacnej piosenki ;3 @ adziulka 1 1 Quote "A ja dzisiaj już nie usnę, bo nie ma Cię tutaj" Link to comment Share on other sites More sharing options...
bercikgym Posted Wednesday at 06:59 PM Share Posted Wednesday at 06:59 PM Gigadobra robota Natalko, dziękuje za możliwość dodania tej piosenki 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
!!!ZHP!! Posted Wednesday at 09:51 PM Share Posted Wednesday at 09:51 PM Superowe :D oby tak dalej 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Właściciel LOLSON Posted 9 hours ago WŁAŚCICIEL Właściciel Share Posted 9 hours ago Quote „𝙆𝙞𝙚𝙙𝙮𝙨́ 𝙣𝙞𝙚 𝙗𝙮ł𝙤 𝙩𝙪 ł𝙚𝙯, 𝙖 𝙩𝙚𝙧𝙖𝙯 𝙥𝙧𝙯𝙮𝙘𝙝𝙤𝙙𝙯𝙖̨ 𝙟𝙪𝙯̇ 𝙯 𝙠𝙖𝙯̇𝙙𝙖̨ 𝙜𝙤𝙙𝙯𝙞𝙣𝙖̨” Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts