Skocz do zawartości
✦ [FORUM] REKRUTACJA NA TYPERA ✦ ×

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick w grze: Franz
Doświadczenie: Mam spore doświadczenie w Adminowaniu. Byłem na kilku sieciach Adminem jak i byłem właścicielem sieci jak i serwerów.
Link do GT: https://www.gametracker.com/player/Franz/51.83.228.105:27015/
Znajomość AMXX [1-10]: mocne 7
Sprawny mikrofon [TAK/NIE]: TAK
Dlaczego chcesz admina?: Chcę dorzucić swoją cegiełkę. Posiadałem swoją sieć serwerów. Adminowałem również na kilku sieciach ( Nazw nie będę podawał gdyż to będzie reklama ). Zazwyczaj mam czas na granie: Od Poniedziałku do Czwartku w godzinach ok 16-17:30 a w weekendy to jak popadnie. Wiadomo mam też własną rodzinę o której jak wiadomo nie mogę zapominać bo granie to nie wszystko :) .Reklamuje również sewer poprzez Live na TikToku :) I nie wiem co tutaj jeszcze napisać. Jeśli chcecie wiedzieć więcej, można pisać śmiało PW :) 
Kontakt: PW forum, Steam, DC
Twój SteamID: STEAM_0:0:34125531
Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198028516790/
Wsparcie serwera (nieobowiązkowe): Zależy jaka kwota hehe. Bez lipy mordki.

Kubaa. >>,

Kolor zielony jest dla administracji forum, zmien prosze kolor

!!!ZHP!!,

Zgłoś się do mnie na Priv

• Lubię To! 2
  • WOW! 2

FranzikTeam.png.18a482dd953cb4b715e86748982c0092.png

Wspierający
Napisano

Byłbym na tak czytając twoje doświadczenie ale w ogóle Cie nie znam, pierwszy raz widziałem Cie na serwerze dziś, zastanawia mnie skąd godziny nabite bo serio Cie nie znam. Daj się poznać na serwerze itp to będę na TAK. Teraz jestem neutralny 

• Lubię To! 1
Napisano

Wszystko ładnie pięknie :

-GT lecz można zawsze poprawić 

-Ostatnio byłem na twoim live i faktycznie reklamowales nasz serwer ale tylko przez 1 mape potem poszedłeś "gdzie indziej" 

Jak mam być szczery to pomimo że ja też nie świecę dużą aktywnościa na serwerze to widziałęm cię tylko raz. Jeżeli bedziesz streamował nasz serwer to jestem na tak a jeżeli bedziesz jak "poprzedni koledzy"

którzy również nam byli wierni a poszli swoją drogą gdzie indziej to jestem na nie. Ale nikt nie wie jaką drogę wybierzesz, na ten moment dałbym ci szansę więc jestem na TAK ! nie zmarnuj tego :D 

• Lubię To! 1

giphy.webp

Napisano

Jedyny argument za ktorym jestem, to ze bedziesz streamowac z serwera, jak @ Malolat Mamy duzo adminow, jestes przelotem, ale jezeli jest opcja rozpromowania z uwaga na Twoją konsekwentność, ok. Jednak to GT leży :/

Neutral, imo wiecej pograj

• Lubię To! 1
Napisano

Jestem na Nie Mordeczko

GT leży pograj z nami na serwerze , raz cię widziałem tylko na tikotku jak grałeś na serwerze , złóż podanie za 2 tygodnie z poprawionym GT i będę na Tak 

Pzdr Bocik 

• Lubię To! 1
Napisano

podanie-zaakceptowane.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania