bercikgym Posted August 31 Share Posted August 31 Wychodzę z propozycją Dodania Pluginu do Plantowania Paki żeby był Limit że Od 5 Graczy Można Podkładać oto w tym miejscu np bs b. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
boomer_ Posted August 31 Moderator Share Posted August 31 @ Admin CS 1.6 [CS:GO MOD]zapraszam do wypowiedzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bot Lol Mi Cie Posted August 31 Share Posted August 31 Jestem na Tak, ale od 5 w CT i 5 w tt ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRZEMO Posted September 1 Share Posted September 1 Jak najbardziej jestem na TAK I dopiero by ise odblokowało jak będzie 5vs5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziadek^ Posted September 2 Share Posted September 2 A co powiecie i zwiększeniu limitu małej mapy? Bo do 6 graczy jest losowana mała mapa, można to ustawić równie dobrze na 8/10 graczy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayaTe^ Posted September 5 Share Posted September 5 Witajcie, po rozmyślaniu na ten temat, doszedłem do wniosku że plugin na blokowanie jednego bombsite'u, gdy jest mniej niż 10 graczy, jest dobrym pomysłem i to rozwiązanie będzie dodane na serwer. I żeby uniknąć nie porozumień podczas gry, blokowany będzie bombsite B, a w sytuacji gdy na serwerze będzie minimum 10 graczy, dostępne będą obydwa bombsite'y. @ Dziadek^ małe są spoko, przynajmniej taka jest moja opinia, jednakże gracze uciekają z takich map i niechętnie na nie wchodzą (z tego co zdążyłem zauważyć). Pozdrawiam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayaTe^ Posted September 5 Share Posted September 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziadek^ Posted October 12 Share Posted October 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts