Jump to content
[ONLY DD2] RABAT 50% NA USŁUGI ×
[FFA] RABAT 50% NA USŁUGI ×

Recommended Posts

siemano

mam propozycje na temat wybierania map

chodzi mi o to żeby bo wybranej i rozegranej mapie zbanować ją np na 30min żeby się nie dało jej wybrać

bo na serwie gramy głównie mirage/inferno/dusty i już to zaczyna irytować 

• Lubię To! 2

Fajny pomysł według mnie ale 30 min to nawet za krotko bo mapa bodajże 20 min trwa :D 

• Lubię To! 1

Fajny pomysł według mnie

image.png.56d9433f45f7173de24593df8e383038.png

Fajny pomysł tylkj nie na 30min tylko na 60min żeby nie powtarzała się ta sama mapa co 2 ga więc godzinka by było okey

• Lubię To! 1

2 hours ago, PRZEMO said:

siemano

mam propozycje na temat wybierania map

chodzi mi o to żeby bo wybranej i rozegranej mapie zbanować ją np na 30min żeby się nie dało jej wybrać

bo na serwie gramy głównie mirage/inferno/dusty i już to zaczyna irytować 

Witam , odnośnie pomysłu jestem na tak ale zamiast na 30 min mozna zrobic cos takiego ze np zagrany byl de_dust2 i jak sie mapa zmienila to nie mozna de_dust2 grac przez najblizsze 3 mapy

• Lubię To! 1

Witajcie,

nie raz byłem świadkiem gdzie mapy były grane jedna po drugiej, np: mirage -> cache -> mirage. 

Rozmyślając nad rozwiązaniem, myślałem żeby zrobić tak aby po zagranej mapie, mapa dostawała "bana" na 2 mapy czyli tak 40/45minut (aby nie było możliwości jej ponownie wybrać) rozumiem że granie ciągle tych samych map jest trochę nudzące, ale są mapy które bardziej przyciągają graczy, a które bardziej "odstraszają". Na początku dodamy właśnie to rozwiązanie wyżej, które będziemy mogli wydłużyć jeżeli dalej będzie ten sam "problem".

Pozdrawiam. 

• Lubię To! 1

propozycja-przyjeta.png

• 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

Warunki użytkowania