EEE Napisano 27 Sierpnia 2024 Wspierający Napisano 27 Sierpnia 2024 (edytowane) Siemano. Od jakiegoś czasu działa uleczanie, dla mnie bardzo fajna opcja, ale jak zauważam chyba nie dla wszystkich, bo dużo osób z tego nie korzysta - albo nie chce, albo o tym nie wie, mimo że co jakiś czas wyświetla się info z tym tematem. Miałbym parę propozycji aby może troszkę to ulepszyć ciekawy jestem waszego zdania na ten temat, aczkolwiek * Zdobywanie 1 fraga za uleczenie (może wtedy inni gracze by chętniej z tego korzystali * Możliwość 'zaminowania' nieżyjącego przeciwnika, oczywiście jednorazowo na rundę tak jak uleczanie. Działało by to w ten sam sposób jak uleczanie, tylko gdy byśmy kogoś 'zaminowali' a ktoś z jego drużyny chciałby go uleczyć, wybuchło by truchło zabierając np 98HP osobie która chciała uleczyć a dodając fraga osobie która zaminowała * Gdy kogoś uleczamy, mógłby się pojawiać tego kogoś nick? Bo czasami zdarza się, że uleczasz bota którego nikt nie przejmie i nic nie pomoże w rozgrywce :) * Jeszcze jedną propozycję mam może taką naciąganą, aczkolwiek gdy ktoś nas ulecza fajnie byłoby to widzieć, te 2-3 sek byśmy mieli chociaż aby się przygotować na rozgrywkę. Może ktoś się ze mną zgodzi, może nie zapytac nie zaszkodzi. Jeżeli opisałem coś niejasno, postaram się wytłumaczyć wręcz organoleptycznie :) Pozdro, EEE///////////////// Edytowane 27 Sierpnia 2024 przez EEE Twój śmiech uriwe się jak hejnał.. Pozdro, EEE/////////////
Julian Napisano 27 Sierpnia 2024 Napisano 27 Sierpnia 2024 4 minuty temu, EEE napisał: * dobywanie 1 fraga za uleczenie (może wtedy inni gracze by chętniej z tego korzystali * Możliwość 'zaminowania' nieżyjącego przeciwnika, oczywiście jednorazowo na rundę tak jak uleczanie. Działało by to w ten sam sposób jak uleczanie, tylko gdy byśmy kogoś 'zaminowali' a ktoś z jego drużyny chciałby go uleczyć, wybuchło by truchło zabierając np 98HP Pozdro, EEE///////////////// Co do tego fraga to tak średnio bym powiedział a z minami to już według mnie przesada na nie
Wheelie Napisano 27 Sierpnia 2024 Napisano 27 Sierpnia 2024 1 godzinę temu, EEE napisał: * Możliwość 'zaminowania' nieżyjącego przeciwnika, oczywiście jednorazowo na rundę tak jak uleczanie. Działało by to w ten sam sposób jak uleczanie, tylko gdy byśmy kogoś 'zaminowali' a ktoś z jego drużyny chciałby go uleczyć, wybuchło by truchło zabierając np 98HP osobie która chciała uleczyć a dodając fraga osobie która zaminowała * Jeszcze jedną propozycję mam może taką naciąganą, aczkolwiek gdy ktoś nas ulecza fajnie byłoby to widzieć, te 2-3 sek byśmy mieli chociaż aby się przygotować na rozgrywkę. Zaminowanie to raczej przesada to jest dd2, a nie serwer 4fun Co do tego żeby był czas na przygotowanie się do rozgrywki po tym jak ktoś Cię uleczy to jestem za, w sumie spoko by to było, bo czasami ktoś podniesie i nie ma czasu wybrać nawet broni bo odrazu dostaje się w głowę
Introwertyk Napisano 28 Sierpnia 2024 Napisano 28 Sierpnia 2024 Jedynie jaka opcja by dobra była to wgl wywalić to leczenie bo faktycznie mało kto z tego korzysta. Jedynie czym by można było to zastąpić to odbieranie paki w tt, a dlaczego? Już tłumaczę: często się zdarza, że jak ktoś ma Pakę to nie idzie z nią na bsa tylko się krząta między graczami. A tak dany gracz który jest kumaty odbiera mu Pakę podchodząc do niego wciskając klawisz "E" i po sprawie i leci z nią na bsa. Ale to takie moje skromne zdanie :)
EEE Napisano 28 Sierpnia 2024 Wspierający Autor Napisano 28 Sierpnia 2024 Co do ulepszenia uleczania i minowania mógłbym podać IP serwera gdzie to chula bardzo fajnie, lecz nie chcę tu robić reklamy. Gdyby ktoś był zainteresowany zobaczeniem jak to wygląda w praktyce to niech pisze, podeślę IP na priv Twój śmiech uriwe się jak hejnał.. Pozdro, EEE/////////////
Futuba. Napisano 28 Sierpnia 2024 Napisano 28 Sierpnia 2024 15 godzin temu, EEE napisał: * Zdobywanie 1 fraga za uleczenie (może wtedy inni gracze by chętniej z tego korzystali nie 15 godzin temu, EEE napisał: * Możliwość 'zaminowania' nieżyjącego przeciwnika, oczywiście jednorazowo na rundę tak jak uleczanie. Działało by to w ten sam sposób jak uleczanie, tylko gdy byśmy kogoś 'zaminowali' a ktoś z jego drużyny chciałby go uleczyć, wybuchło by truchło zabierając np 98HP osobie która chciała uleczyć a dodając fraga osobie która zaminowała co? po co? na co to? to jest dd2 15 godzin temu, EEE napisał: * Gdy kogoś uleczamy, mógłby się pojawiać tego kogoś nick? Bo czasami zdarza się, że uleczasz bota którego nikt nie przejmie i nic nie pomoże w rozgrywce :) przeciez jest napisany nick po lewej dolnej stronie ekranu 15 godzin temu, EEE napisał: * Jeszcze jedną propozycję mam może taką naciąganą, aczkolwiek gdy ktoś nas ulecza fajnie byłoby to widzieć, te 2-3 sek byśmy mieli chociaż aby się przygotować na rozgrywkę. nie. Chcesz rzeczy ktore nie pasuja do tego serwera.
EEE Napisano 28 Sierpnia 2024 Wspierający Autor Napisano 28 Sierpnia 2024 2 godziny temu, Futuba. napisał: przeciez jest napisany nick po lewej dolnej stronie ekranu Szczerze, to nie zauważyłem tego ale zacznę się rozglądać. Twój śmiech uriwe się jak hejnał.. Pozdro, EEE/////////////
Rekomendowane odpowiedzi