Skocz do zawartości
✦ [FORUM] REKRUTACJA NA TYPERA ✦ ×

Rekomendowane odpowiedzi

Wspierający
Napisano (edytowane)

Siemano.

Od jakiegoś czasu działa uleczanie, dla mnie bardzo fajna opcja, ale jak zauważam chyba nie dla wszystkich, bo dużo osób z tego nie korzysta - albo nie chce, albo o tym nie wie, mimo że co jakiś czas wyświetla się info z tym tematem. Miałbym parę propozycji aby może troszkę to ulepszyć ciekawy jestem waszego zdania na ten temat, aczkolwiek

* Zdobywanie 1 fraga za uleczenie (może wtedy inni gracze by chętniej z tego korzystali

* Możliwość 'zaminowania' nieżyjącego przeciwnika, oczywiście jednorazowo na rundę tak jak uleczanie. Działało by to w ten sam sposób jak uleczanie, tylko gdy byśmy kogoś 'zaminowali' a ktoś z jego drużyny chciałby go uleczyć, wybuchło by truchło zabierając np 98HP osobie która chciała uleczyć a dodając fraga osobie która zaminowała 

* Gdy kogoś uleczamy, mógłby się pojawiać tego kogoś nick? Bo czasami zdarza się, że uleczasz bota którego nikt nie przejmie i nic nie pomoże w rozgrywce :)

* Jeszcze jedną propozycję mam może taką naciąganą, aczkolwiek gdy ktoś nas ulecza fajnie byłoby to widzieć, te 2-3 sek byśmy mieli chociaż aby się przygotować na rozgrywkę.

Może ktoś się ze mną zgodzi, może nie zapytac nie zaszkodzi. Jeżeli opisałem coś niejasno, postaram się wytłumaczyć wręcz organoleptycznie :)

Pozdro, EEE/////////////////

Edytowane przez EEE

Twój śmiech uriwe się jak hejnał.. 

Pozdro, EEE/////////////

Napisano
4 minuty temu, EEE napisał:

* dobywanie 1 fraga za uleczenie (może wtedy inni gracze by chętniej z tego korzystali

* Możliwość 'zaminowania' nieżyjącego przeciwnika, oczywiście jednorazowo na rundę tak jak uleczanie. Działało by to w ten sam sposób jak uleczanie, tylko gdy byśmy kogoś 'zaminowali' a ktoś z jego drużyny chciałby go uleczyć, wybuchło by truchło zabierając np 98HP

Pozdro, EEE/////////////////

Co do tego fraga to tak średnio bym powiedział 
a z minami to już według mnie przesada na nie 

dzis.png.661a7a5c1da85779a6c8c3e27123f650.png

Napisano
1 godzinę temu, EEE napisał:

* Możliwość 'zaminowania' nieżyjącego przeciwnika, oczywiście jednorazowo na rundę tak jak uleczanie. Działało by to w ten sam sposób jak uleczanie, tylko gdy byśmy kogoś 'zaminowali' a ktoś z jego drużyny chciałby go uleczyć, wybuchło by truchło zabierając np 98HP osobie która chciała uleczyć a dodając fraga osobie która zaminowała 

* Jeszcze jedną propozycję mam może taką naciąganą, aczkolwiek gdy ktoś nas ulecza fajnie byłoby to widzieć, te 2-3 sek byśmy mieli chociaż aby się przygotować na rozgrywkę.

Zaminowanie to raczej przesada to jest dd2, a nie serwer 4fun 

Co do tego żeby był czas na przygotowanie się do rozgrywki po tym jak ktoś Cię uleczy to jestem za, w sumie spoko by to było, bo czasami ktoś podniesie i nie ma czasu wybrać nawet broni bo odrazu dostaje się w głowę

Napisano

Jedynie jaka opcja by dobra była to wgl wywalić to leczenie bo faktycznie mało kto z tego korzysta. Jedynie czym by można było to zastąpić to odbieranie paki w tt, a dlaczego? Już tłumaczę: często się zdarza, że jak ktoś ma Pakę to nie idzie z nią na bsa tylko się krząta między graczami. A tak dany gracz który jest kumaty odbiera mu Pakę podchodząc do niego wciskając klawisz "E" i po sprawie i leci z nią na bsa. Ale to takie moje skromne zdanie :)

FranzikTeam.png.18a482dd953cb4b715e86748982c0092.png

Wspierający
Napisano

Co do ulepszenia uleczania i minowania mógłbym podać IP serwera gdzie to chula bardzo fajnie, lecz nie chcę tu robić reklamy. Gdyby ktoś był zainteresowany zobaczeniem jak to wygląda w praktyce to niech pisze, podeślę IP na priv

Pozdro, EEE/////////////

Napisano
15 godzin temu, EEE napisał:

* Zdobywanie 1 fraga za uleczenie (może wtedy inni gracze by chętniej z tego korzystali

nie

co? po co? na co to? to jest dd2

* Gdy kogoś uleczamy, mógłby się pojawiać tego kogoś nick? Bo czasami zdarza się, że uleczasz bota którego nikt nie przejmie i nic nie pomoże w rozgrywce :)

przeciez jest napisany nick po lewej dolnej stronie ekranu

nie. Chcesz rzeczy ktore nie pasuja do tego serwera.

Wspierający
Napisano
2 godziny temu, Futuba. napisał:

przeciez jest napisany nick po lewej dolnej stronie ekranu

Szczerze, to nie zauważyłem tego ale zacznę się rozglądać.

Pozdro, EEE/////////////

Napisano

propozycja-odrzucona.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania