Bot Lol Mi Cie Posted August 24 Share Posted August 24 Info po śmierci 5s Za zabicie z kosy dodatkowe euro :P Jezeli nie ma zmienionego ale nie wiem w sumie to zmienic kolor czcionki jak ktos pisze na u@ bo sie zlewa :P Posegregowac rynku " Skrzynki " " Klucze " I kazda broń duzo ich nie jest wiec mozna to jakos fajnie poukładać :P Dodania misji myśle że wiekszosci osobom sie to spodoba w zamian mozna dostac jakies euro klucze skrzynki :P Pozdrawiam Bocik Kłaniam sie nisko az po same kule :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziadek^ Posted August 26 Share Posted August 26 W dniu 24.08.2024 o 15:10, Bot Lol Mi Cie napisał: Info po śmierci 5s Za zabicie z kosy dodatkowe euro :P Jezeli nie ma zmienionego ale nie wiem w sumie to zmienic kolor czcionki jak ktos pisze na u@ bo sie zlewa :P Posegregowac rynku " Skrzynki " " Klucze " I kazda broń duzo ich nie jest wiec mozna to jakos fajnie poukładać :P Dodania misji myśle że wiekszosci osobom sie to spodoba w zamian mozna dostac jakies euro klucze skrzynki :P + dodany klucz/skrzynka + w planach + Dziadek^, August 26 dodane + 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziadek^ Posted August 26 Share Posted August 26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
boomer_ Posted August 31 Moderator Share Posted August 31 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts