NikeCS Napisano 24 Sierpnia 2024 Napisano 24 Sierpnia 2024 Nick w grze: NikeCS Wiek: 18 Doświadczenie: myśle ze spore Staż na serwerze: w cs go kiedys na gamefuture miałem spory staż bo pare miesiecy z tego co pamietam Znajomość AMXX [1-10]: 9 Sprawny mikrofon [TAK/NIE]: tak ale rzadko kiedy go uzywam jak nie potrzebuje Dlaczego chcesz admina?: Ponieważ myśle ze nadaje sie na to stanowisko ponieważ doświadczenie zdobyłem w cs go na serwerze only mirage gamefuture i myśle ze dobrze spełniałem role administratora jestem aktywnym graczem z dość wysoką kulturą osobistą lubie wspierac serwer wiem ze czasem potrzba cierpliwości i jedną osobe nawet obserwowac pare godzin aby miec pewność ze nie jest podejrzany chciałbym wspierać serwer od środka i łapac cheaterów , oraz pilnować serwer aby nikt nie łamał regulaminu Kontakt: Steam / Discord Wsparcie serwera (nieobowiązkowe): -
Dziadek^ Napisano 24 Sierpnia 2024 Napisano 24 Sierpnia 2024 Całkowity czas gry od 18 czerwca 2024 r 4 godziny 57 minut. Pograj więcej, daj się poznać i spróbuj ponownie ;)
Rekomendowane odpowiedzi