bercikgym Posted August 16 Share Posted August 16 (edited) Przychodzę z błedem Kicked :"Wykorzystales wszystkie proby logowania! Sprobuj ponownie za chwile!" Nie Mogę się zalogować za żadne chiny. Na Swoje Konto na Serwerze a wiem dokładnie Jakie miałem hasło. to tak wygląda jakby mi ktoś hasło zmienił. Także Zalecałbym Sprawdzić ten błąd/Bug Gracze też to samo Zgłaszali ze po resecie potrafi jakby konto wywalić. Też Coś Małolat Pisał że po Zmianie Mapy, Znikają Skrzynki. Edited August 16 by bercikgym 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
D3M0N Posted August 16 Share Posted August 16 ja zauważyłem to, że co nowe wejście na serwer albo po zmianie mapy muszę zakładać jakby od nowa swoje konto, ale skrzynki zachowane kolejna rzecz to jakieś dziwne strzały, niektóre osoby to jakbym oglądał przez HLTV - strzały bez dźwięku, przyspieszone i zlagowane 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziadek^ Posted August 18 Share Posted August 18 Cześć, Co do konto to analizujemy problem. W dniu 16.08.2024 o 21:07, bercikgym napisał: Też Coś Małolat Pisał że po Zmianie Mapy, Znikają Skrzynki. Dokładnie to co wyżej, będziemy szukać przyczyn. W dniu 16.08.2024 o 21:19, D3M0N napisał: kolejna rzecz to jakieś dziwne strzały, niektóre osoby to jakbym oglądał przez HLTV - strzały bez dźwięku, przyspieszone i zlagowane m4a1 ma blokadę tłumika, ale fizycznie można go założyć, stąd ten błąd. Dziadek^, August 26 dodane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziadek^ Posted August 18 Share Posted August 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
boomer_ Posted August 31 Moderator Share Posted August 31 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts