Introwertyk Napisano 14 Sierpnia 2024 Napisano 14 Sierpnia 2024 Witajcie moi drodzy. Nie wiem czy w dobrym dziale piszę, jeśli nie to proszę o przeniesienie tematu. Mam problem z grą, a mianowicie: gram sobie gram na serwerze dd2 #1 i mam częste ściny, może nie duże ale odczuwalne i zauważalne. Na pewno to nie jest wina neta, bo mam go od X lat, w jednej firmie i ten sam pakiet, nawet jak się wyprowadziłem z domu to wziąłem sobie taki sam pakiet jak w macierzystym domu miałem. Ping mam max 10, czasami mi skacze do 14 ale to już jest max. Komputer również mam nowy itd. Wchodzę na inny serwer innej sieci żeby zobaczyć czy mam ten problem na innym serwerze ale go nie mam. Mam tylko na tym serwerze problem. Miał lub ma ktoś podobny problem ? Jeśli tak to proszę was o pomoc. Pozdrawiam Was cieplutko moi drodzy :)
Buszek. Napisano 14 Sierpnia 2024 Napisano 14 Sierpnia 2024 Zaktualizuj grę, upewnij się, że nie masz zbędnych programów działających w tle i obniż ustawienia graficzne i daj znać czy problem nadal występuje.
Dziadek^ Napisano 14 Sierpnia 2024 Napisano 14 Sierpnia 2024 21 godzin temu, Buszek. napisał: Zaktualizuj grę, upewnij się, że nie masz zbędnych programów działających w tle i obniż ustawienia graficzne i daj znać czy problem nadal występuje. @ Buszek. zobacz co zacytowałem niżej. W dniu 14.08.2024 o 11:52, Bumo napisał: Wchodzę na inny serwer innej sieci żeby zobaczyć czy mam ten problem na innym serwerze ale go nie mam @ Kubaa. >>
Rekomendowane odpowiedzi