Skocz do zawartości
✦ [FORUM] REKRUTACJA NA TYPERA ✦ ×
✦ ŚWIĄTECZNY KONKURS - KRÓLOWA CHOINEK ✦ ZAPRASZAMY ✦ ×

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam serdecznie.
Przybywam z małą propozycją dodania dodatkowej mapy z motywem cs:go dd2 na nasz serwer (grane naprzemiennie zwykła - csgo)
Link do screenów z takiej mapy -> https://imgur.com/a/HPn6RWz
Zapraszam do wypowiedzi co sądzicie :classic_happy:

Napisano

Mapka pod gomoda, ale nie glupi pomysl zeby sie pojawiala raz na jakis czas w rotacji

Wspierający
Napisano

O nie to nie dla mnie. Nie gram w go, nie znam totalnie mapy ale jest zupełnie inna. Mnie już wkurwia jak są święta i wrzucają mapę z śniegiem a co dopiero to. Wybacz ale ja jestem na nie, być może innym to spasuje. Pozdrawiam serdecznie 

Napisano
7 minut temu, Futuba. napisał:

Mapka pod gomoda

Dokładnie, mapa typowo pod CSGO mod, mam w planach zrobić taki serwer i właśnie widzę, że mapa jest na tyle konretna, że dodałbym ją. Aczkolwiek na nasz serwer niestety wydaję mi się, że nie przejdzie.

• Lubię To! 1
Napisano

Jestem na nie, imo to nie wypali, ludzie będą płakać o tą mapę, pozdrawiam

"A ja dzisiaj już nie usnę, bo nie ma Cię tutaj"

eloelosygnatura.png.ce4a9049350d3204ce8a615cf25fe838.png.370d80c95910ce247db0750f562f393d.png

elovski.png.67cea213d865bd400b8f5fae0005875c.png

• Właściciel
WŁAŚCICIEL
Napisano

Zwykły, klasyczny dust2 to jest to :cheers:

• Lubię To! 1

„𝙆𝙞𝙚𝙙𝙮𝙨́ 𝙣𝙞𝙚 𝙗𝙮ł𝙤 𝙩𝙪 ł𝙚𝙯, 𝙖 𝙩𝙚𝙧𝙖𝙯 𝙥𝙧𝙯𝙮𝙘𝙝𝙤𝙙𝙯𝙖̨ 𝙟𝙪𝙯̇ 𝙯 𝙠𝙖𝙯̇𝙙𝙖̨ 𝙜𝙤𝙙𝙯𝙞𝙣𝙖̨”
b_350_20_9e0000_9e0000_ffffff_000000.png

Napisano

Co wy chcecie? Ciągle grac klasycznego dusta. Jestem za zawsze coś nowego można spróbować 💀👻

Napisano

Jestem na nie, bo jest już robiony oddzielny serwer i tam bardziej będą pasowały te mapy.

Można jednak zrobić coś na zasadzie, że jest ciemna wersja mapy taka ociemniona w godzinach od 22 do 6 rano. Myślę, że to by bardziej pasowało.

Wspierający
Napisano
2 godziny temu, Darkness napisał:

Co wy chcecie? Ciągle grac klasycznego dusta. Jestem za zawsze coś nowego można spróbować 💀👻

z pełną świadomoscią wchodze na ONLY dd2 by zagrac na de_dust2. Czy chcemy ciagle grac klasycznego dusta? Nie, po kazdej mapie czekam na  assaulta albo kabula. ale ch*j , ciągle wybieracie tego dd2... 

Napisano

Niestety to nie przejdzie, dust_2 to klasyczna mapa dla serwerów ODD2. 

Napisano

propozycja-odrzucona.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania