Jump to content
[ONLY DD2] RABAT 50% NA USŁUGI ×
[FFA] RABAT 50% NA USŁUGI ×

Propozycja /serwery

Guest misieK

Recommended Posts

Guest misieK

Witam, 

Przychodzę do was z jedną sugestią którą podsunęli mi dzisiaj gracze, mianowicie chodzi o komendę "/servers"/"/serwery"

Działanie komendy: Gracz po wpisaniu komendy ma do wyboru listę serwerów serwerowni ( menu ala' vip wybór broni ) po wyborze może szybko przekierować się do wybranego serwera.

Graczom nie chce się wchodzić na forum po to, aby skopiować IP serwera i się połączyć.
Gracze którzy z jakiegoś powodu postanowili wyjść z serwera nie musza odchodzić do konkurencji. Zdenerwowała ich np. H.E.R.O.I.N.A na Only DD2? Żaden problem, /serwery Klik Only DD2 #2 i idziemy grać z kochanym, przystojnym, serdecznym i miłym miśkiem <3.

Wydaje mi się że ta opcja powinna być wprowadzona na wszystkie serwery serwerowni, jesteśmy jedną społecznością i nie widzę powodu, aby jeden serwer "dzielił" się graczami z drugim

Pozdrawiam 

Edited by misieK

Jeszcze w tym tygodniu zmieniałem kilka rzeczy w CSie (zmieniłem kolorystykę, spolszczyłem menu i dodałem serwery, zrobiłem własny command menu, itd). Jeśli tak bardzo chcecie to mogę zrobić wersję dla każdego gracza i wrzucić pliki do pobrania na forum ;D

received_452662514419084.png

Dziadek^,

Czekamy :D 

• Super! 1

Bez sensu gdyż po zrobieniu przez gettexika menu wystarczy rozłączysz się z serwerem i prosto z menu przełączysz się bezpośrednio na drugi :MLady:

19 godzin temu, misieK napisał:

Witam, 

Przychodzę do was z jedną sugestią którą podsunęli mi dzisiaj gracze, mianowicie chodzi o komendę "/servers"/"/serwery"

Działanie komendy: Gracz po wpisaniu komendy ma do wyboru listę serwerów serwerowni ( menu ala' vip wybór broni ) po wyborze może szybko przekierować się do wybranego serwera.

Graczom nie chce się wchodzić na forum po to, aby skopiować IP serwera i się połączyć.
Gracze którzy z jakiegoś powodu postanowili wyjść z serwera nie musza odchodzić do konkurencji. Zdenerwowała ich np. H.E.R.O.I.N.A na Only DD2? Żaden problem, /serwery Klik Only DD2 #2 i idziemy grać z kochanym, przystojnym, serdecznym i miłym miśkiem <3.

Wydaje mi się że ta opcja powinna być wprowadzona na wszystkie serwery serwerowni, jesteśmy jedną społecznością i nie widzę powodu, aby jeden serwer "dzielił" się graczami z drugim

Pozdrawiam 

• 3 weeks later...
Moderator

temat-archiwum.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

Warunki użytkowania