PaPiToZTikToka Napisano 5 Sierpnia 2024 Napisano 5 Sierpnia 2024 Imię: Daniel Nick w grze: Papito_69 z TikToka Wiek:24lata Link do GT:https://www.gametracker.com/ggdanio/ Link do profilu STEAM:https://steamcommunity.com/profiles/76561199064028749/ Znajomość skali AMXX:9/10 Doświadczenie: Miałem Swoje Serwery Na Innych platformach Więc Wydaje Mi Się Że Tyle Starczy. Dlaczego Ty?: Aktywny Praktycznie Dziennie Po 2/4h oraz mogę wchodzić na zawołanie innych graczy. A też składam podanie dlatego że na serwerze mi się fajnie gra ale nie lubię jak jest od ch*** Cziterow a jak kogoś wołam to i tak nikogo nie ma. I tak wiem że nie mam cs`a na steam. Mógłbym dopiero zakupić za 2 tygodnie Czy przeczytał*ś regulamin serwera i będziesz go przestrzegać? [TAK/NIE]: TAK Wsparcie serwera(nieobowiązkowe)TAK/NIE: OCZYWISCIE Tygodniowo 20zl mogę dawać ;) "Życie Jest Tylko Jedno"
Właściciel LOLSON Napisano 5 Sierpnia 2024 WŁAŚCICIEL Właściciel Napisano 5 Sierpnia 2024 @ Admin CS 1.6 [FFA] „𝙆𝙞𝙚𝙙𝙮𝙨́ 𝙣𝙞𝙚 𝙗𝙮ł𝙤 𝙩𝙪 ł𝙚𝙯, 𝙖 𝙩𝙚𝙧𝙖𝙯 𝙥𝙧𝙯𝙮𝙘𝙝𝙤𝙙𝙯𝙖̨ 𝙟𝙪𝙯̇ 𝙯 𝙠𝙖𝙯̇𝙙𝙖̨ 𝙜𝙤𝙙𝙯𝙞𝙣𝙖̨”
bloomy Napisano 5 Sierpnia 2024 Napisano 5 Sierpnia 2024 Powiem tak +Doświadczenie +Wiek +Chęć rozwoju serwera - GT ale to do nadrobienia Ale zdanie moje jest takie teraz adminów jest moim zdaniem wystarczająco dużo serwer nie rozwija się jak dd2 i na tą porę nie potrzeba rozszerzania administracji jest to wyłącznie moje zdanie a jak zadecydują inni to już sprawa ich pozdrawiam☺️
M@ri@n Napisano 5 Sierpnia 2024 Wspierający Napisano 5 Sierpnia 2024 Na NIE !!! Myślę że na tą chwilę mamy dostatecznie dużo ADMINów, a po za tym pierwszy raz go widzę i nie spodobał mi się lecz to akurat do sprawdzenia, pograj i daj się lepiej poznać a potem pomyślimy. 2 Przetłumacz na Angielski
D3M0N Napisano 6 Sierpnia 2024 Wspierający Napisano 6 Sierpnia 2024 (edytowane) Napisz mi na pw o której będziesz miał chwilę pod wieczór, obgadamy temat na steamie Przyjmuję na okres próbny 2 tygodni, nie zmarnuj tego! Zapraszam na pw jeszcze. Edytowane 7 Sierpnia 2024 przez D3M0N
Rekomendowane odpowiedzi