2115 Napisano 4 Sierpnia 2024 Napisano 4 Sierpnia 2024 Siemka piszę temat z racji na taki głupkowaty pomysł jaki wpadliscie nie widziałem dawno a mianowicie ostatnie 25sec miga czerwony/niebieski ekran do paki. Nic nie widać ekran ci się zlewa nie widać killi paki poprpstu bardzo dużo ludzi na to narzeka w tym i ja oczywiście :) Jeżeli jest szansa usunięcia tego badziewia prosiłbym o szybką reakcję. 1 Przetłumacz na Angielski
^_^ CwaniaK ^_^ Napisano 4 Sierpnia 2024 Napisano 4 Sierpnia 2024 Siema będzie to zdjęte rozmawiałem o tym z @ Kubaa. >> @ Dziadek^ widzą o tym 50 minut temu, 2115 napisał: Siemka piszę temat z racji na taki głupkowaty pomysł jaki wpadliscie nie widziałem dawno a mianowicie ostatnie 25sec miga czerwony/niebieski ekran do paki. Nic nie widać ekran ci się zlewa nie widać killi paki poprpstu bardzo dużo ludzi na to narzeka w tym i ja oczywiście :) Jeżeli jest szansa usunięcia tego badziewia prosiłbym o szybką reakcję. 1 Przetłumacz na Angielski
Administrator Kubaa. >> Napisano 4 Sierpnia 2024 Admin Administrator Napisano 4 Sierpnia 2024 Dołącz do naszej grupy Steam! ♥ OnlyDD2players ♥ ღღღ ღღღ
Rekomendowane odpowiedzi