Futuba. Posted July 31 Share Posted July 31 Nick: Futuba Imię: Szymon Wiek: 25 Link do BanID: https://banid.pl/sprawdz?sid=0:0:674865656 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561197965365074/ - na tym gram z uwagi na aktywna usluge svipa Doświadczenie (w byciu UBT i rozpisywaniu demek): Bylem 2 razy szefem na innej sieci przez pol roku, wielokrotnie w teamie ubt z uwagi na doswiadczenie w rozpiskach Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Jestem od rana do nocy na komputerze z uwagi na wolne Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów: 9/10 Dlaczego ty?: Kolega dał znać że macie braki w teamie, chętnie pomogę z uwagi na multum wolnego czasu Czy miałeś styczność z AMXBansem?: Tak miałem, samo amx i bans na poziomie 8/10 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wheelie Posted July 31 Share Posted July 31 To był by zaszczyt powitać go w gronie UBT. Oczywiście że jestem na tak :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
D3M0N Posted August 1 Share Posted August 1 Szczerze? Nie znam, są braki ale nie wiem. W ewentualności testy i po pozytywnym ich przejściu na okres próbny. Jeśli doświadczenie jest to git, chęci również Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buszek. Posted August 3 Share Posted August 3 (edited) Jestem za przyjęciem tego podania, bynajmniej na okres próbny. + Wiek + Doświadczenie + Umiejętności Edited August 3 by Buszek. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
^_^ CwaniaK ^_^ Posted August 3 Share Posted August 3 Powiem tak nie znam kolegi ale skoro @ Wheelie za niego ręczy to sądzę że można dać koledze okres próbny, jeśli napisał że ma duże doświadczenie a załóżmy go nie posiada wyjdzie z czasem samo :) Doświadczenie Chęci pomocy, i czas :) Wiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Ambrozja Posted August 5 Junior Admin Share Posted August 5 Okres próbny 2 tygodniowy :) Witamy na pokładzie UBT :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Ambrozja Posted August 5 Junior Admin Share Posted August 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts