Skocz do zawartości
✦ [FORUM] REKRUTACJA NA TYPERA ✦ ×

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Siema, propozycja moja taka, że ja bym wyłączył możliwość patrzenia na przeciwników po śmierci, bo jak ktoś podnosi to daje info gdzie jest enemy, zbędne to jest, zacznijmy od tego ze 80% serwera nie podnosi xd

• Lubię To! 3

"A ja dzisiaj już nie usnę, bo nie ma Cię tutaj"

eloelosygnatura.png.ce4a9049350d3204ce8a615cf25fe838.png.370d80c95910ce247db0750f562f393d.png

elovski.png.67cea213d865bd400b8f5fae0005875c.png

Napisano

Z jednej strony się z tobą zgadzam, bo zanim przejmiesz bota to możesz sprawdzić gdzie kto jest i następnie podać info. Ale nam administratorom akurat to pomaga (my i tak pewnie będziemy mieli wgląd na wszystkich, ale chodzi o graczy którzy podają nam informacje na temat podejrzanych graczy gdy serwer jest pełny i nie zawsze mamy na tyle czasu aby każdego po kolei oglądać).

• Lubię To! 2
Napisano

Moim zdaniem również jest to zbędne, więc jestem za.

Napisano

@ elo elo 350 , @ gettexik , @ Buszek. chodzi Wam o to, że po śmierci dany gracz nie ma możliwości podglądania/specktowania drużyny przeciwnej?

• Lubię To! 1
Wspierający
Napisano

Nie no bez sensu, jak gracze mają nagrywać i zgłaszać ewentualnych odpałów? Jedynie będąc w tej samej drużynie? Śmieszne to i będzie kolidowało

Napisano

Moim zdaniem bez sensu podgląd jest przydatny. Przykładowo pozwala zweryfikować czy przeciwnik jest odpalony.

Napisano

Podgląd musi być w razie zgłoszeń nagrywania demek. Moim zdaniem albo usunąć te podnoszenie i przywrócić leczenie to lepsze rozwiązanie jak na moje.

Napisano
1 godzinę temu, 2115 napisał:

Podgląd musi być w razie zgłoszeń nagrywania demek

Od takich sytuacji jest administracja na serwerze. 

1 godzinę temu, 2115 napisał:

Moim zdaniem albo usunąć te podnoszenie i przywrócić leczenie to lepsze rozwiązanie jak na moje.

Leczenie było czymś w zasadzie katastrofy która się nie przyjęła.

Rozbudujemy aktualną modyfikację aby była zauważana.

~~ edycja ~~

Zarówno wprowadzimy 

W dniu 30.07.2024 o 21:38, elo elo 350 napisał:

wyłączył możliwość patrzenia na przeciwników po śmierci

• Lubię To! 1
Napisano

propozycja-przyjeta.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania