elo elo 350 Napisano 30 Lipca 2024 Napisano 30 Lipca 2024 Siema, propozycja moja taka, że ja bym wyłączył możliwość patrzenia na przeciwników po śmierci, bo jak ktoś podnosi to daje info gdzie jest enemy, zbędne to jest, zacznijmy od tego ze 80% serwera nie podnosi xd 3 Przetłumacz na Angielski "A ja dzisiaj już nie usnę, bo nie ma Cię tutaj"
gettexik Napisano 30 Lipca 2024 Napisano 30 Lipca 2024 Z jednej strony się z tobą zgadzam, bo zanim przejmiesz bota to możesz sprawdzić gdzie kto jest i następnie podać info. Ale nam administratorom akurat to pomaga (my i tak pewnie będziemy mieli wgląd na wszystkich, ale chodzi o graczy którzy podają nam informacje na temat podejrzanych graczy gdy serwer jest pełny i nie zawsze mamy na tyle czasu aby każdego po kolei oglądać). 2 Przetłumacz na Angielski
Buszek. Napisano 31 Lipca 2024 Napisano 31 Lipca 2024 Moim zdaniem również jest to zbędne, więc jestem za.
Dziadek^ Napisano 31 Lipca 2024 Napisano 31 Lipca 2024 @ elo elo 350 , @ gettexik , @ Buszek. chodzi Wam o to, że po śmierci dany gracz nie ma możliwości podglądania/specktowania drużyny przeciwnej? Spoiler @ Admin CS 1.6 [ODD2]@ Użytkownik 1 Przetłumacz na Angielski
D3M0N Napisano 31 Lipca 2024 Wspierający Napisano 31 Lipca 2024 Nie no bez sensu, jak gracze mają nagrywać i zgłaszać ewentualnych odpałów? Jedynie będąc w tej samej drużynie? Śmieszne to i będzie kolidowało
medyk Xd Napisano 31 Lipca 2024 Napisano 31 Lipca 2024 Moim zdaniem bez sensu podgląd jest przydatny. Przykładowo pozwala zweryfikować czy przeciwnik jest odpalony.
2115 Napisano 31 Lipca 2024 Napisano 31 Lipca 2024 Podgląd musi być w razie zgłoszeń nagrywania demek. Moim zdaniem albo usunąć te podnoszenie i przywrócić leczenie to lepsze rozwiązanie jak na moje.
Dziadek^ Napisano 31 Lipca 2024 Napisano 31 Lipca 2024 1 godzinę temu, 2115 napisał: Podgląd musi być w razie zgłoszeń nagrywania demek Od takich sytuacji jest administracja na serwerze. 1 godzinę temu, 2115 napisał: Moim zdaniem albo usunąć te podnoszenie i przywrócić leczenie to lepsze rozwiązanie jak na moje. Leczenie było czymś w zasadzie katastrofy która się nie przyjęła. Rozbudujemy aktualną modyfikację aby była zauważana. ~~ edycja ~~ Zarówno wprowadzimy W dniu 30.07.2024 o 21:38, elo elo 350 napisał: wyłączył możliwość patrzenia na przeciwników po śmierci 1 Przetłumacz na Angielski
Rekomendowane odpowiedzi