^_^ CwaniaK ^_^ Napisano 27 Lipca 2024 Napisano 27 Lipca 2024 witam a więc propozycja dotyczy limitu AWP Moim zdaniem aby nie było płaczu na serwerze bo zdarza się to coraz częściej od graczy którzy mają poniekąd rację wprowadzić limit AWP poropka ---> 3/4 na team 3 Przetłumacz na Angielski
elo elo 350 Napisano 27 Lipca 2024 Napisano 27 Lipca 2024 Imo dać po 3 awp i kto 1 ten lepszy, mam dość grania po ct i dostawania scana z 5 awp, po tt wychodzenia na longa na 2. Sam gram z awp jak mnie wkurzycie (czyli często xD) ale jak widzę jak niektórzy grają to mnie krew zalewa Jestem za, + 1 1 Przetłumacz na Angielski "A ja dzisiaj już nie usnę, bo nie ma Cię tutaj"
D3M0N Napisano 28 Lipca 2024 Wspierający Napisano 28 Lipca 2024 Jest wprowadzony limit na 8 awp z tego co Kuba pisał 1 Przetłumacz na Angielski
Sanczo Napisano 28 Lipca 2024 Wspierający Napisano 28 Lipca 2024 1 godzinę temu, D3M0N napisał: Jest wprowadzony limit na 8 awp z tego co Kuba pisał Dokładnie, po 4 na team. Ale myślę że po 3 na team zupełnie by wystarczyło i kto pierwszy ten lepszy 1 1 Przetłumacz na Angielski
Dziadek^ Napisano 28 Lipca 2024 Napisano 28 Lipca 2024 @ Admin CS 1.6 [ODD2]~ zapraszam do wypowiedzi. 1 Przetłumacz na Angielski
gettexik Napisano 28 Lipca 2024 Napisano 28 Lipca 2024 Myślę, że można wprowadzić ograniczenie na zasadzie że: 5 osób w teamie = limit 2 awp'y 10 osób w teamie = limit 3 awp'y 15 osób w teamie = limit 4 awp'y Według mnie tak będzie najlepiej 2 Przetłumacz na Angielski
Malolat Napisano 28 Lipca 2024 Napisano 28 Lipca 2024 2 minuty temu, gettexik napisał: Myślę, że można wprowadzić ograniczenie na zasadzie że: 5 osób w teamie = limit 2 awp'y 10 osób w teamie = limit 3 awp'y 15 osób w teamie = limit 4 awp'y Według mnie tak będzie najlepiej Fajne rozwiązanie i jestem za tym 1 Przetłumacz na Angielski Discord >> https://discord.gg/EEYDB5QCcb << TikTok: >> << YouTube >> https://www.youtube.com/@Malolat-discord << Moja stronka: >> https://guns.lol/malolat<<
Bot Lol Mi Cie Napisano 28 Lipca 2024 Napisano 28 Lipca 2024 2 hours ago, gettexik said: Myślę, że można wprowadzić ograniczenie na zasadzie że: 5 osób w teamie = limit 2 awp'y 10 osób w teamie = limit 3 awp'y 15 osób w teamie = limit 4 awp'y Według mnie tak będzie najlepiej Witam ! Jestem za tym co napisał @ gettexik Mnie tez juz irytuje to ze nie da sie nigdzie normalnie wbic , dzis grajac z rana jak patrzyłem 2 awp na b , 2 na midzie (pączki) i 3 awp na a nigdzie sie wbic nie dalo wejść . Bądzmy szczerzy bez obrazy itp każdy ułom trafi z awp na swoj sposob wiec za limitem jestem mega za!!! Pozdrawiam Bocik Kłaniam sie nisko az po same kule :P 1 Przetłumacz na Angielski
medyk Xd Napisano 30 Lipca 2024 Napisano 30 Lipca 2024 W dniu 28.07.2024 o 16:19, gettexik napisał: Myślę, że można wprowadzić ograniczenie na zasadzie że: 5 osób w teamie = limit 2 awp'y 10 osób w teamie = limit 3 awp'y 15 osób w teamie = limit 4 awp'y Według mnie tak będzie najlepiej Limit awp jest konieczny, umili rozgrywkę dla zaawansowanych i średnio zaawansowanych graczy. Takie ograniczenie jest rozsądne. 1 Przetłumacz na Angielski
^_^ CwaniaK ^_^ Napisano 30 Lipca 2024 Autor Napisano 30 Lipca 2024 Jedno pytanie jak to niby będzie funkcjonować ? Piszesz że 15 osób na 4 AWP 10 na 3 ok a jak będzie 12-13 osób to co będzie odczytywać jako 15 ? czy 10 ? Rozumiesz moje pytanie ? Jak dla mnie wprowadzić stały taryfikator 3 na team i tyle kto pierwszy ten lepszy. W dniu 28.07.2024 o 16:19, gettexik napisał: Myślę, że można wprowadzić ograniczenie na zasadzie że: 5 osób w teamie = limit 2 awp'y 10 osób w teamie = limit 3 awp'y 15 osób w teamie = limit 4 awp'y Według mnie tak będzie najlepiej No chyba że@ Dziadek^ to ogarnie 1 1 Przetłumacz na Angielski
Dziadek^ Napisano 31 Lipca 2024 Napisano 31 Lipca 2024 Możemy wprowadzić generalny limit. Chodzi o nie ilość graczy, tylko stały limit niezależny od gracz, na moje jest to 3 bądź 4 awp. ~~ jaki limit wybieracie? @ Admin CS 1.6 [ODD2]@ Użytkownik 1 Przetłumacz na Angielski
D3M0N Napisano 31 Lipca 2024 Wspierający Napisano 31 Lipca 2024 Jeszcze limit wprowadźcie na ak albo m4, niektóre te propozycje z czapy wyjęte jak już chcecie zmieniać z 8 to na 6, nie mniej 3 Przetłumacz na Angielski
M@ri@n Napisano 31 Lipca 2024 Wspierający Napisano 31 Lipca 2024 (edytowane) na NIE !!! Kiedyś ten temat był już niejednokrotnie przerabiany, ludzie kupują sVIPa po to żeby mieć stały dostęp do AK, M4 czy właśnie AWP i skoro wprowadzimy limit to ten konkrety gracz więcej już tego sVIPa nie kupi bo będzie miał gdzieś że nie może z danej broni korzystać (i ja go doskonale zrozumiem), gdzie tak jakby właśnie za nią ZAPŁACIŁ ale nie ma do niej dostępu, trochę bezsens nie prawda? Edytowane 31 Lipca 2024 przez M@ri@n 1 Przetłumacz na Angielski
elo elo 350 Napisano 31 Lipca 2024 Napisano 31 Lipca 2024 3 godziny temu, Dziadek^ napisał: Możemy wprowadzić generalny limit. Chodzi o nie ilość graczy, tylko stały limit niezależny od gracz, na moje jest to 3 bądź 4 awp. ~~ jaki limit wybieracie? @ Admin CS 1.6 [ODD2]@ Użytkownik Ja bym dał po prostu 3 awp i kto pierwszy ten lepszy, tak jak wyżej napisałem @ M@ri@n Tu nie chodzi o to kto kupuje svipa a kto nie, bo awp da sie kupić w 2 rundzie z tego co już kilka razy widziałem jak koledzy w 2 rundzie (po pistolce) mają awp także wiesz. Svip ma tyle innych dogodności, że zabranie tej awp nie będzie aż tak bolało, zdrówko! 1 Przetłumacz na Angielski "A ja dzisiaj już nie usnę, bo nie ma Cię tutaj"
Dziadek^ Napisano 31 Lipca 2024 Napisano 31 Lipca 2024 To nie jest COD mod, balans musi być. W tej kwestii proponuję polityczne rozwiązanie, 5 awp dostępnych po stronie CT i 5 awp po stronie TT. 1 Przetłumacz na Angielski
Rekomendowane odpowiedzi