Jump to content
[ONLY DD2] RABAT 50% NA USŁUGI ×
[FFA] RABAT 50% NA USŁUGI ×

[UBT CS 1.6] - D3M0N

Recommended Posts

Nick:  D3M0N
Imię: Dawid
Link do BanID: https://banid.pl/sprawdz?sid=0:1:600193965
Link do profilu steam: Na telefonie jestem i nie mam jak skopiować z apki, wyżej w linku jest
Doświadczenie (w byciu UBT i rozpisywaniu demek): Dwuletni staż w UBT, przez jakiś czas nawet opiekun. Rozpisywanie demek to żaden kłopot, czysta przyjemność i najbardziej opłacalna metoda banowania.
Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: To wszystko zależy od dnia, w gorszy dzień godzinkę, w lepszy nawet 3/4 godzinki
Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów: Nie lubię siebie oceniać, ale skoro muszę to twardo powiem że coś tam potrafię. Na ten moment zliczając grę na FFA i DD2#2, nie było żadnej decyzji o UB. Na XX banów, były tylko dwa odwołania - z pozytywną decyzja dla mnie. Nie jestem z pierwszej lepszej łapanki, że tak to ujmę. 
Dlaczego ty?: Nie ukrywając, aktualna ekipa się posypała i potrzeba ludzi, żeby działy były na bieżąco przeglądane, jednej osobie może być ciężko i bardzo chciałbym pomóc. Druga sprawa jest taka, że raz spróbowałem, czekałem ciągle, aż polepszę swoją aktywność na sieci, stanę się bardziej rozpoznawalny, coś się zmieniło, ale jak bardzo to nie wiem. Lecz to nie są główne powody dlaczego ja. W pierwszej kolejności chodzi o moją wiedzę w tej dziedzinie, o to że do swoich prac podchodzę z chłodną głową i bardzo się do tego przykładam, daje z siebie 101%. Nie jest konfliktowy, z nikim jako tako sprzeczki nie miałem, żyje sobie spokojnie z wami tu na sieci i umilam sobie czas, a mógłbym jeszcze bardziej sobie umilić pomagając wam w UBT.
Czy miałeś styczność z AMXBansem?: Tak

za jakieś wykrzaczenia słowne czy wizualne wybaczcie, ale pisze na telefonie.
Z góry odpowiadając na pytanie, bo może takie paść. Posiadanie admina jak i opiekuna serwera nie będzie komplikowało z udzielaniem się w UBT, więc z mojej strony żaden serwer ani forum nie będzie zaniedbane, wszystko będzie należycie wykonywane na czas.

Pozdrawiam

• Lubię To! 3

• Właściciel
WŁAŚCICIEL

podanie-zaakceptowane.png

• Haha 2

„𝙆𝙞𝙚𝙙𝙮𝙨́ 𝙣𝙞𝙚 𝙗𝙮ł𝙤 𝙩𝙪 ł𝙚𝙯, 𝙖 𝙩𝙚𝙧𝙖𝙯 𝙥𝙧𝙯𝙮𝙘𝙝𝙤𝙙𝙯𝙖̨ 𝙟𝙪𝙯̇ 𝙯 𝙠𝙖𝙯̇𝙙𝙖̨ 𝙜𝙤𝙙𝙯𝙞𝙣𝙖̨”
xunMgKn_d.webp

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

Warunki użytkowania