Dziadek^ Posted July 26 Share Posted July 26 Cześć, Wychodzę z założenia, żeby poprawić funkcjonowanie w zespole to chciałbym zorganizować zebranie administracyjne na TS3 bądź Diskordzie. Jaki jest cel takiego spotkania? omówienie spraw serwerowych (skargi, podania, częstotliwość gry, ewentualne urlopy) propozycje administracyjne (dodatki dla admina w celu lepszego funkcjonowania itp.) rozliczenia miesięczne godzinowe uwagi serwerowe zwrócenie uwagi oraz informacja dot. graczy pomysły na rozwój Dlatego też proponuję zorganizować raz w miesiącu takie spotkanie, do ustalenia oczywiście data oraz godzina, większość osób zapewne preferuje weekend ale to tak jak wspomniałem, kwestia ustalenia. Napiszcie co o tym sądzicie i ewentualnie kiedy Wam pasuje, początek / środek / końcówka miesiąca. @ Admin CS 1.6 [ODD2 #2] Link to comment Share on other sites More sharing options...
racist machine Posted July 27 Share Posted July 27 Ciężko powiedzieć kiedy mi pasuje ale będę próbował się dostosować. Ja tu tylko sprzątam, jestem grzeczny więc nie ma nie ma o czym ze mną rozmawiać :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
!!!ZHP!! Posted July 27 Share Posted July 27 Spotkanie Administracyjne to fajny pomysł ale moim zdaniem bedzie cieżko zebrać wszystkich Admin Jestem za Dostosuje się do innym Adminów :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
M@ri@n Posted July 27 Wspierający Share Posted July 27 według mnie wystarczająca jest ilość informacji przekazywanych na grupie administracyjnej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bot Lol Mi Cie Posted July 27 Share Posted July 27 4 hours ago, M@ri@n said: według mnie wystarczająca jest ilość informacji przekazywanych na grupie administracyjnej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziadek^ Posted July 27 Author Share Posted July 27 4 godziny temu, M@ri@n napisał: według mnie wystarczająca jest ilość informacji przekazywanych na grupie administracyjnej Jasne aczkolwiek często jest tak, że podczas nieobecności na grupie jest +150 wiadomości nieodczytanych. Co wiąże się z przegapieniem info. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOK3R Posted July 27 Moderator Share Posted July 27 Próbowałem jakiś czas temu takie spotkanie zorganizować, ale jest ciężko zebrać 20osób danego dnia o jednej godzinie jako, że każdy z nas ma swoje obowiązki czyt. praca, rodzina itd. 1 ”Uśmiechaj się, ponieważ to dezorientuje ludzi. Ponieważ to jest prostsze, niż wytłumaczenie im, co zabija cię od środka.” ☆ Joker ☆ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziadek^ Posted July 27 Author Share Posted July 27 Jasne, rozumiem stąd ten temat. Aby uzgodnić mniej więcej datę i godzinę. Takie spotkania nie są obowiązkowe ale mile widziane. I kto wejdzie, ten wejdzie aby omówić szczegóły. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
^_^ CwaniaK ^_^ Posted August 3 Share Posted August 3 Słuchaj @ Dziadek^ zrób temat oznacz adminów niech każdy napisze co komu jaki dzień pasuje jest rozwiązanie że jeśli przykładowo połowa będzie mogła w południe druga połowa będzie mogła wieczorem bo nie wiem czy rano dysponujesz czasem :) to możesz 2 spotkanka zrobić sądzę że raczej dużo nie masz do omówienia z nami żeby to zajęło godzinę czy dwie :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts