Jump to content
[ONLY DD2] RABAT 50% NA USŁUGI ×
[FFA] RABAT 50% NA USŁUGI ×

Zebranie administracyjne.

Recommended Posts

Cześć, 

Wychodzę z założenia, żeby poprawić funkcjonowanie w zespole to chciałbym zorganizować zebranie administracyjne na TS3 bądź Diskordzie. 

Jaki jest cel takiego spotkania? 

• omówienie spraw serwerowych (skargi, podania, częstotliwość gry, ewentualne urlopy)
  • propozycje administracyjne (dodatki dla admina w celu lepszego funkcjonowania itp.)
  • rozliczenia miesięczne godzinowe 
  • uwagi serwerowe 
  • zwrócenie uwagi oraz informacja dot. graczy
  • pomysły na rozwój 

Dlatego też proponuję zorganizować raz w miesiącu takie spotkanie, do ustalenia oczywiście data oraz godzina, większość osób zapewne preferuje weekend ale to tak jak wspomniałem, kwestia ustalenia. 

Napiszcie co o tym sądzicie i ewentualnie kiedy Wam pasuje, początek / środek / końcówka miesiąca. 

@ Admin CS 1.6 [ODD2 #2] 

Ciężko powiedzieć kiedy mi pasuje ale będę próbował się dostosować. Ja tu tylko sprzątam, jestem grzeczny więc nie ma nie ma o czym ze mną rozmawiać :P 

Spotkanie Administracyjne to fajny pomysł ale moim zdaniem bedzie cieżko zebrać wszystkich Admin 

Jestem za  Dostosuje się do innym Adminów :)

Wspierający

według mnie wystarczająca jest ilość informacji przekazywanych na grupie administracyjnej 

4 hours ago, M@ri@n said:

według mnie wystarczająca jest ilość informacji przekazywanych na grupie administracyjnej 

+1

4 godziny temu, M@ri@n napisał:

Jasne aczkolwiek często jest tak, że podczas nieobecności na grupie jest +150 wiadomości nieodczytanych. Co wiąże się z przegapieniem info.

Moderator

Próbowałem jakiś czas temu takie spotkanie zorganizować, ale jest ciężko zebrać 20osób danego dnia o jednej godzinie jako, że każdy z nas ma swoje obowiązki czyt. praca, rodzina itd. 

• Lubię To! 1

”Uśmiechaj się, ponieważ to dezorientuje ludzi. Ponieważ to jest prostsze, niż wytłumaczenie im, co zabija cię od środka.”

☆ Joker ☆

Jasne, rozumiem stąd ten temat. Aby uzgodnić mniej więcej datę i godzinę. Takie spotkania nie są obowiązkowe ale mile widziane. I kto wejdzie, ten wejdzie aby omówić szczegóły.

• Lubię To! 1

Słuchaj @ Dziadek^ zrób temat oznacz adminów niech każdy napisze co komu jaki dzień pasuje jest rozwiązanie że jeśli przykładowo połowa będzie mogła w południe druga połowa będzie mogła wieczorem bo nie wiem czy rano dysponujesz czasem :) to możesz 2 spotkanka zrobić sądzę że raczej dużo nie masz do omówienia z nami żeby to zajęło godzinę czy dwie :) 

• Create New...

Important Information

Warunki użytkowania