Skocz do zawartości
✦ [FORUM] REKRUTACJA NA TYPERA ✦ ×
✦ ŚWIĄTECZNY KONKURS - KRÓLOWA CHOINEK ✦ ZAPRASZAMY ✦ ×

Ankieta dotycząca rashu na serwerze DD2 #2 ~ Publiczna  

41 użytkowników zagłosowało

1. 1. Za jaką jesteś opcją dot. rashu na serwerze?

• Rash powinien zostać całkowicie usunięty.
    • Rash aktualnie jest dobrze skonfigurowany i nie ma potrzeby zmian.
    • Rash powinien zaczynać się od 1:20 *jeżeli masz inną opcję czasową, podziel się tym w komentarzu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć,

Ostatnio w grupie administracyjnej aż roiło się od dyskusji na temat podpunktu w regulaminie, między innymi

W dniu 3.06.2024 o 14:29, Kubaa. >> napisał:

Rush:

1. Na serwerze rush jest dozwolony od 1:30

Częściowa ilość naszej serwerowej administracji jest za całkowitym usunięciem tego podpunktu w regulaminie co wiąże się z brakiem jakiegokolwiek blokady czasowej na Rush.

Zaś inna część jest za tym aby zostawić jak było i funkcjonowało dotychczas a także za zmniejszeniem go do np. 1:20.

A więc aby podejść do tematu w polityczny sposób postanowiłem zorganizować ankietę otwartą - publiczną. Co to oznacza, oznacza to, że głosy ankietowanych będą wyświetlane na oddany głos, co wiąże się z tym, że osoby które nie grają u Nas na serwerze nie będą brane pod uwagę. 

Dodane zostaną 3 opcje, 

• za usunięciem
  • za zostawieniem obecnej konfiguracji
  • za zmniejszeniem czasu możliwości rashowania

Zachęcam również do dyskusji na ten temat.

Enoy!

• Super! 2
Napisano

Uwaga jest tylko jedna poprawna odpowiedź na to pytanie. 

Osoby, które popierają antyrush muszą być po ciężkim wylewie albo doświadczyły traumatycznych przeżyć w dzieciństwie.

Dziękuje temat do zamknięcia. 

• Lubię To! 6
  • Super! 1
  • WOW! 1
  • Haha 2
Wspierający
Napisano

Jestem za całkowitym usunięciem blokady czasowej na rash jak to bywa na ffa. 

• Lubię To! 3
Napisano
Godzinę temu, fauster napisał:

Osoby, które popierają antyrush muszą być po ciężkim wylewie albo doświadczyły traumatycznych przeżyć w dzieciństwie.

+1

• Lubię To! 4
Napisano

Moim zdaniem ten cały ,,antyrush'' jest kompletnie bez sensu. Większość osób i tak się tego nie stosuję co za tym idzie wpadają niepotrzebne bany, którym da się zapobiec. Moim skromnym zdaniem ten punkt regulaminu powinien być usunięty. 

• Lubię To! 2
Zasłużony
Napisano

Realnie to nikt tego punktu w regulaminie nie przestrzega, nie zliczę ile razy od początku rundy biegłem skrócić trupa, mida czy gale- robiąc to totalnie nieświadomie bo regulaminu nie czytałem, ale z drugiej strony żaden admin nie zwrócił mi uwagi. 

• Lubię To! 1

Napisano

Witajcie,

Społeczność graczy zadecydowała jednomyślnie ~ Rash powinien zostać całkowicie usunięty.

Dlatego też zasady serwera się zmieniają, rush jest dostępny od każdej sekundy początku rundy.  

Zasady obowiązują od dnia dzisiejszego tj. 28.07.2024 

Pozdrawiam oraz życzę udanych polowań.

propozycja-przyjeta.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania