PARAFIA ODYGOWICE Posted July 25 Share Posted July 25 Nick: Ilość warnów do odpracowania?: Metoda odrobienia ostrzeżeń (w przypadku reklam należy wstawić linki): czesc mam inny problem z banem po godzinie bana zobaczylem ze mam jescze 2 minuty to poczekalem weszlem na serwer po czym zagralem z 3/4 rundy i dostalem perma od nie jakiego dziadka wchodzenia podczas aktywnego bana przeciez ban mi sie skączył? wiec jaki to ma sens dawanie bana po banie skoro mi sie ten banik skonczył <3 licze na ub kocice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Właściciel LOLSON Posted July 25 WŁAŚCICIEL Właściciel Share Posted July 25 Zły dział. https://gamefuture.pl/forum/262-odwołaj-się/ „𝙆𝙞𝙚𝙙𝙮𝙨́ 𝙣𝙞𝙚 𝙗𝙮ł𝙤 𝙩𝙪 ł𝙚𝙯, 𝙖 𝙩𝙚𝙧𝙖𝙯 𝙥𝙧𝙯𝙮𝙘𝙝𝙤𝙙𝙯𝙖̨ 𝙟𝙪𝙯̇ 𝙯 𝙠𝙖𝙯̇𝙙𝙖̨ 𝙜𝙤𝙙𝙯𝙞𝙣𝙖̨” Link to comment Share on other sites More sharing options...
Właściciel LOLSON Posted July 25 WŁAŚCICIEL Właściciel Share Posted July 25 „𝙆𝙞𝙚𝙙𝙮𝙨́ 𝙣𝙞𝙚 𝙗𝙮ł𝙤 𝙩𝙪 ł𝙚𝙯, 𝙖 𝙩𝙚𝙧𝙖𝙯 𝙥𝙧𝙯𝙮𝙘𝙝𝙤𝙙𝙯𝙖̨ 𝙟𝙪𝙯̇ 𝙯 𝙠𝙖𝙯̇𝙙𝙖̨ 𝙜𝙤𝙙𝙯𝙞𝙣𝙖̨” Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts