Jump to content
[ONLY DD2] RABAT 50% NA USŁUGI ×
[FFA] RABAT 50% NA USŁUGI ×

siema dostalem bana na 1h z powodu obrazy adminsitracji gdzie napisalem ku**a czekam na odpowiedz spizganego 10minut czy to jest obraza nie wydaje mi sie za bardzo ? i nie odpowiadanie graczom na zadane pytania raczej nie jest rola moda gracze przedzej

Recommended Posts

gracze przedzej odpowiedza na pytania niz spizgany bo siedzi nic nie pisze gdy pytam sie niego o cos waznego w sprawie kupna svipa lub odebrnia ze wylosowalem na kole fortuny mysle ze to jest nie fajne dostac bana na 1h z powodu obrazy gdzie ani razu nie zwyzywalem cie jakos od kurew ani nic wiec pokaz ss ze cie zwyzywalem kocie bo mysle ze na taka range jaka masz powwinenes zostawac wydalony lub zdegradowany z tej rangi i nie wiem bylo 3 cheaterów i admin jakis weszedl który byl mądry i dal mu bana na id a ty nie umiesz odpowiedziec na zadane pytanie w ciagu nie nawet 10 minut tylko 15 odkad weszlesz na serwer pisalem do ciebie o pytanie ale nic weszlem na specta zapytalem sie 2 minuty i banik mysle ze nie przystalo takie dziecinne zachowanie jezeli nie umiesz odpowiedziec na proste pytania to idz siedziec w vipie :> pozdrawiam #FREE PARAFIA ODYGOWICE

• Haha 4

no mysle ze to nie przystalo takie dziecine zachowanie na kogos w administracji hehe  :< i nawet cie nie zwyzywalem i ban byl od ciebie kocie :>

Po pierwsze chcesz złożyć zażalenie zapraszam do odpowiedniego działu... po drugie co do obrazy są logi z czatu po trzecie dostajesz bana na 1H za obrazę  po czym wbijasz sobie na AB tyle w temacie 

spokojnie nie jestem twoim misiaczkiem dziadku niestety nie lubie raczej pedofilów :< raczej spokojny jestem mam jakies zycie tez poza graniem w gry ale to jest normalna chyba odpowiedz na 40latka który w csa gra :> poczekam raczej na skączenie banika i nastepnym razem nie wal konia na specie jezeli nie umiesz odpowiedziec gracza na proste pytania to mozesz zawsze isc zbierac smieci pozdro od globusa <3

Global Mod

temat-archiwum.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

Warunki użytkowania