Skocz do zawartości
✦ [FORUM] REKRUTACJA NA TYPERA ✦ ×

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Lecę jak ogień, już drugi pomysł mi wleciał i pewnie tak samo do kosza xD

W tym momencie potrzeba nam 16 rund wygranych aby mecz się skończył. W przypadku gdy jest wynik 15:15 proponuje dodać głosowanie na co gra się w tej rundzie (noże, pistolety, krowy itd).

Ewentualnie dodać przed rozpoczęciem gry rozgrzewkową rundę trwającą 30 sekund aby wszyscy na spokojnie mogli wbić ;D

• Lubię To! 1
Wspierający
Napisano

Rozgrzewka była dosyć niedawno, ale ją wycofali, ale dlaczego? Nie wiem, może w fazie naprawiania błędów albo całkowicie.

Co do tej pierwszej propozycji, nie wiadomo jakby to się przyjęło. Takim trochę 4funem już podjeżdża i mogłoby mieć to negatywny wpływ 

Napisano

"Ile grobów będzie mi potrzebnych, żeby pochować wszystko, co we mnie umarło?"

- Naya Aknis

Napisano

Cześć,

Na moje jest to całkowicie zbędna propozycja, mamy typowy dust2 i zostańmy przy tym.

Lepiej aby odebrać cel na który postawić w pierwszej kolejności wydajność serwera i optymalizację jego, dodatkowo pomyśleć nad tym aby znerfić usługi premium, bo są na moje zbyt OP. 

Dodatkowo, zmniejszyć HP z dodającego granatu leczącego oraz wyrzucić/zamienić leczenie na podnoszenie zmarłego. 

Granat leczący dodaje masę HP przy rzucie, nie wspominając o wypiciu go. 

• Lubię To! 1
  • Haha 1
Wspierający
Napisano

Zbędne. A co do rozgrzewki jestem za tym aby ją przywrócić z tym że nie na 30 sekund a równą minute. 

• Administrator
Admin
Napisano

Tak jak wspomnieli koledzy wyżej, rozgrzewka była niedawno ale nie przyjęła się poprawnie - więc odpada, aczkolwiek, zająłem się tym co zasugerował @ Dziadek^

poprawiłem jeszcze wydajność serwera oraz zmniejszyliśmy uzyskiwanie HP poprzez wypicie granatu leczącego

W dniu 18.07.2024 o 18:12, Dziadek^ napisał:

Cześć,

Na moje jest to całkowicie zbędna propozycja, mamy typowy dust2 i zostańmy przy tym.

Lepiej aby odebrać cel na który postawić w pierwszej kolejności wydajność serwera i optymalizację jego, dodatkowo pomyśleć nad tym aby znerfić usługi premium, bo są na moje zbyt OP. 

Dodatkowo, zmniejszyć HP z dodającego granatu leczącego oraz wyrzucić/zamienić leczenie na podnoszenie zmarłego. 

Granat leczący dodaje masę HP przy rzucie, nie wspominając o wypiciu go. 

Dołącz do naszej grupy Steam! 

♥ OnlyDD2players 

b_350_20_323957_202743_f19a15_111111.png 

• Administrator
Admin
Napisano

propozycja-odrzucona.png

Dołącz do naszej grupy Steam! 

♥ OnlyDD2players 

b_350_20_323957_202743_f19a15_111111.png 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania