gettexik Napisano 17 Lipca 2024 Napisano 17 Lipca 2024 Lecę jak ogień, już drugi pomysł mi wleciał i pewnie tak samo do kosza xD W tym momencie potrzeba nam 16 rund wygranych aby mecz się skończył. W przypadku gdy jest wynik 15:15 proponuje dodać głosowanie na co gra się w tej rundzie (noże, pistolety, krowy itd). Ewentualnie dodać przed rozpoczęciem gry rozgrzewkową rundę trwającą 30 sekund aby wszyscy na spokojnie mogli wbić ;D 1 Przetłumacz na Angielski
D3M0N Napisano 18 Lipca 2024 Wspierający Napisano 18 Lipca 2024 Rozgrzewka była dosyć niedawno, ale ją wycofali, ale dlaczego? Nie wiem, może w fazie naprawiania błędów albo całkowicie. Co do tej pierwszej propozycji, nie wiadomo jakby to się przyjęło. Takim trochę 4funem już podjeżdża i mogłoby mieć to negatywny wpływ
JOK3R Napisano 18 Lipca 2024 Napisano 18 Lipca 2024 Zapraszam do wypowiedzi @ Admin CS 1.6 [ODD2 #2]@ Użytkownik "Ile grobów będzie mi potrzebnych, żeby pochować wszystko, co we mnie umarło?" - Naya Aknis
Dziadek^ Napisano 18 Lipca 2024 Napisano 18 Lipca 2024 Cześć, Na moje jest to całkowicie zbędna propozycja, mamy typowy dust2 i zostańmy przy tym. Lepiej aby odebrać cel na który postawić w pierwszej kolejności wydajność serwera i optymalizację jego, dodatkowo pomyśleć nad tym aby znerfić usługi premium, bo są na moje zbyt OP. Dodatkowo, zmniejszyć HP z dodającego granatu leczącego oraz wyrzucić/zamienić leczenie na podnoszenie zmarłego. Granat leczący dodaje masę HP przy rzucie, nie wspominając o wypiciu go. 1 1 Przetłumacz na Angielski
Sanczo Napisano 18 Lipca 2024 Wspierający Napisano 18 Lipca 2024 Zbędne. A co do rozgrzewki jestem za tym aby ją przywrócić z tym że nie na 30 sekund a równą minute.
Administrator Kubaa. >> Napisano 20 Lipca 2024 Admin Administrator Napisano 20 Lipca 2024 Tak jak wspomnieli koledzy wyżej, rozgrzewka była niedawno ale nie przyjęła się poprawnie - więc odpada, aczkolwiek, zająłem się tym co zasugerował @ Dziadek^ poprawiłem jeszcze wydajność serwera oraz zmniejszyliśmy uzyskiwanie HP poprzez wypicie granatu leczącego W dniu 18.07.2024 o 18:12, Dziadek^ napisał: Cześć, Na moje jest to całkowicie zbędna propozycja, mamy typowy dust2 i zostańmy przy tym. Lepiej aby odebrać cel na który postawić w pierwszej kolejności wydajność serwera i optymalizację jego, dodatkowo pomyśleć nad tym aby znerfić usługi premium, bo są na moje zbyt OP. Dodatkowo, zmniejszyć HP z dodającego granatu leczącego oraz wyrzucić/zamienić leczenie na podnoszenie zmarłego. Granat leczący dodaje masę HP przy rzucie, nie wspominając o wypiciu go. Dołącz do naszej grupy Steam! ♥ OnlyDD2players ♥ ღღღ ღღღ
Administrator Kubaa. >> Napisano 20 Lipca 2024 Admin Administrator Napisano 20 Lipca 2024 Dołącz do naszej grupy Steam! ♥ OnlyDD2players ♥ ღღღ ღღღ
Rekomendowane odpowiedzi