gettexik Napisano 17 Lipca 2024 Napisano 17 Lipca 2024 Witam! Przychodzę z propozycją dodania różnych zadań na serwerze. Mogą być one codziennie lub tygodniowe. Coś na zasadzie "zabij 100 osób", "podłóż 10 razy pakę" lub "spędź na serwerze 2h". Co prawda nie ma już monet, ale jest XP, więc myślę że te zadania mogą dawać po 100 XP albo odblokowywać jakiegoś specjalnego skina dla svipów (losowy). Teraz czas na Wasze zdanie ;D
D3M0N Napisano 18 Lipca 2024 Wspierający Napisano 18 Lipca 2024 Niepotrzebna propozycja, misja z praktycznie brakiem nagród, nie ma co szukać czegoś nowego na siłę 1 Przetłumacz na Angielski
JOK3R Napisano 18 Lipca 2024 Napisano 18 Lipca 2024 Zapraszam do wypowiedzi @ Admin CS 1.6 [ODD2 #2]@ Użytkownik "Ile grobów będzie mi potrzebnych, żeby pochować wszystko, co we mnie umarło?" - Naya Aknis
Administrator Kubaa. >> Napisano 18 Lipca 2024 Admin Administrator Napisano 18 Lipca 2024 Jeżeli chodzi o misję, pomysł jest powiedzmy okej. Aczkolwiek problem pojawia się z tym, że co będziemy otrzymywać za wykonane misję? Tutaj nasuwa się pomysł, że możemy dostawać np monety za wykonane misję, kolejnym problemem jest to, co będziemy mogli "kupić" za monety? Możliwości jest wiele, ale to nie jest serwer 4fun Kiedyś na serwerze był system monet, sklep za monety nie przyjęło się to poprawnie Dołącz do naszej grupy Steam! ♥ OnlyDD2players ♥ ღღღ ღღღ
Administrator Kubaa. >> Napisano 18 Lipca 2024 Admin Administrator Napisano 18 Lipca 2024 Dołącz do naszej grupy Steam! ♥ OnlyDD2players ♥ ღღღ ღღღ
Rekomendowane odpowiedzi