zpriggan Posted July 17 Share Posted July 17 Serwer wymusza rate dla którego taka wartość nie istnieje ctrl v z konsoli Server tried to send invalid command:"rate 100000 " czy coś takiego onajN, July 20 Sprawdź czy nie masz cfg ustawionego tylko do odczytu albo komendy cl_filterstuffcmd na 1 1 Mój MAL https://myanimelist.net/profile/wontekk Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpriggan Posted July 21 Author Share Posted July 21 @ onajN Faktycznie Obecnie: cfg mam tylko do odczytu bo dużo serwerów modyfikuje go.. podana komenda na 1 .Sprawdźmy to.. Odnaczam tylko do odczytu, podaną komendę wgl usuwam Wygląda, że jest ok z tym rate, ale tylko dam cfg do odczytu i po wejściu oraz co rundę to samo krzyczy i w zasadzie trochę to odczuwalne na płynności gry A czemu tam wymusza tak przy okazji dodanie bindów na amx_check i say /menu ? Preston, July 21 Masz opcję edytuj, nie rób spamu Mój MAL https://myanimelist.net/profile/wontekk Link to comment Share on other sites More sharing options...
onajN Posted July 22 Share Posted July 22 Cytat cfg mam tylko do odczytu bo dużo serwerów modyfikuje go.. podana komenda na 1 Dlatego właśnie został dodany plguin, bo ludzie narzekali na lagi na serwerze, a mieli złe ustawienia rate itd Cytat Wygląda, że jest ok z tym rate, ale tylko dam cfg do odczytu i po wejściu oraz co rundę to samo krzyczy i w zasadzie trochę to odczuwalne na płynności gry Sam mam tą opcje zablokowaną i nie odczuwam jakiś "spadków wydajnościowych" Cytat A czemu tam wymusza tak przy okazji dodanie bindów na amx_check i say /menu ? Sama komenda "amx_check" wyrzuca z serwera "[Cheat Detector] Gracz onajNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN prawdopodobnie wlaczyl/wylaczyl cheaty." więc nie polecam robienia bindów jedynie zostało odznaczyć cfg tylko do odczytu albo cl_filterstuffcmd na 0 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
onajN Posted July 22 Share Posted July 22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts