Administrator Kubaa. >> Posted July 17 Admin Administrator Share Posted July 17 Cześć, Serwer z dnia na dzień coraz lepiej prosperuje @ Dziadek^ wpadł na pomysł, aby rozdać kilka kodow steam dla stalych graczy na chwilę obecną rozdamy 3 kody na grę Counter-Strike 1.6 Co nalezy aby otrzymac taki kod? Właściwie to tylko I wyłącznie być stałym graczem naszego serwera, mieć przegrane na serwerze minimum 60 godzin i wypełnić poniższy wzór 1. Nick 2. Staż na serwerze 3. Link do GT Sponsorem kodów jest @ Dziadek^ 4 Quote ღღღ ღღღ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziadek^ Posted July 18 Share Posted July 18 Zapraszamy do wykorzystania okazji gdzie gracze No-Steam mogą faktycznie zgarnąć darmowe konta steam z grą CS 1.6 zupełnie za darmo ;) 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
33Fajdzip Posted July 27 Share Posted July 27 W dniu 17.07.2024 o 18:13, Kubaa. >> napisał: Cześć, Serwer z dnia na dzień coraz lepiej prosperuje @ Dziadek^ wpadł na pomysł, aby rozdać kilka kodow steam dla stalych graczy na chwilę obecną rozdamy 3 kody na grę Counter-Strike 1.6 Co nalezy aby otrzymac taki kod? Właściwie to tylko I wyłącznie być stałym graczem naszego serwera, mieć przegrane na serwerze minimum 60 godzin i wypełnić poniższy wzór 1. Nick 2. Staż na serwerze 3. Link do GT Sponsorem kodów jest @ Dziadek^ Dobry Wieczór zostałem polecony przez jednego z adminów o Nicku Sanczo i dzięki niemu wygrałem u was losowanie na kodzik steam Dziadek^, July 27 @ Kubaa. >> informacja została potwierdzona. @ 33Fajdzip Zgłoś się po nagrodę do @ Kubaa. >> 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Kubaa. >> Posted July 28 Admin Author Administrator Share Posted July 28 8 godzin temu, 33Fajdzip napisał: Dobry Wieczór zostałem polecony przez jednego z adminów o Nicku Sanczo i dzięki niemu wygrałem u was losowanie na kodzik steam Nagroda przekazana. E-mail z twoją nagrodą został przekazany na twojego e-maila, którego Podałeś podczas rejestracji na forum 1 Quote ღღღ ღღღ Link to comment Share on other sites More sharing options...
2115 Posted July 30 Share Posted July 30 Nick: 2115 Staż na serwerze: prawie 2 miesiące Link do GT: https://www.gametracker.com/player/2115/51.83.228.105:27015/ Pozdrawiam 🙏😁 Dziadek^, July 30 Zgłoś się do @ Kubaa. >> po odbiór darmowego STEAM CS 1.6 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Kubaa. >> Posted July 30 Admin Author Administrator Share Posted July 30 33 minuty temu, 2115 napisał: Nick: 2115 Staż na serwerze: prawie 2 miesiące Link do GT: https://www.gametracker.com/player/2115/51.83.228.105:27015/ Pozdrawiam 🙏😁 Nagroda przekazana na adres e-mail. Dziękujemy za wybranie naszego serwera 1 Quote ღღღ ღღღ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts