Jump to content
[ONLY DD2] RABAT 50% NA USŁUGI ×
[FFA] RABAT 50% NA USŁUGI ×

Problem z wyrzucaniem z gry

Recommended Posts

Dziś grając normalnie jedna mapę, po zmianie mnie wyrzuciło, wróciłem na serwer i sytuacja powtórzyła się kilka razy. 1/x razy da się grac normalnie, gdy wyrzuca pojawia się komunikat który wrzucam poniżej 

Screenshot_2024-07-16-21-02-17-92_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg

• Lubię To! 1

ale czemu windowsa przeinstalowac jak wczesniej bylo wszystko ok. 

Ja ten sam problem mam. dwie trzy rundy i wywalA

• Lubię To! 1

Wystarczy, że w ustawieniach ustawisz, aby cs włączał się w wersji beta i gra będzie normalnie działać. 

• Lubię To! 1

7 godzin temu, paterovsky napisał:

Wystarczy, że w ustawieniach ustawisz, aby cs włączał się w wersji beta i gra będzie normalnie działać. 

Tylko to wina serwera a nie całej gry, wszędzie działa normalnie, dlatego zwróciłem uwagę bo wiem co zrobić, temat jest dla ludzi którzy nie wiedzą by przeczytali że nie tylko im coś nie działa 

• Lubię To! 1

Również mam ten sam błąd, jest to dość irytujące. Pojawiło się to 2 dni temu, tymczasową opcją MOŻE być włączenie opcji beta, natomiast występuje to tylko na tym serwerze, także musi być to jakaś wewnętrzna "usterka", a konieczność grania w wersji beta nie wszystkich pewnie kręci (w tym mnie)

• Lubię To! 1

Wczoraj grałem bo Preston mi pisał ale też mnie wyrzucało, potem przeniosłem się na betę bo mnie wkurwia..., jeśli będę grał a nikt tu nie da znać że jest ok to zmienię na normalną wersję i dam znać 

11 godzin temu, `Joker.^^ napisał:

@ Psychol  @ SARKASTYCZNY  teraz sprawdźcie i dajcie znać w temacie. Problem "chyba naprawiony". 

onajN,

Sprawdzałem wczoraj na normalnej wersji i ani jednego crasha więc jak możesz sprawdź i daj znać czy problem dalej występuje

• Lubię To! 1

Po wczorajszej aktualizacji grałem na normalnej wersji i również ani jednego crasha także wszystko wróciło do normy mi się wydaje 👌

• Super! 1

propozycja-przyjeta.png

• Lubię To! 2

spacer.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

Warunki użytkowania