Psychol Posted July 16 Share Posted July 16 Dziś grając normalnie jedna mapę, po zmianie mnie wyrzuciło, wróciłem na serwer i sytuacja powtórzyła się kilka razy. 1/x razy da się grac normalnie, gdy wyrzuca pojawia się komunikat który wrzucam poniżej 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Preston Posted July 16 Share Posted July 16 @ onajN @ `Joker.^^ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killuminati Posted July 16 Share Posted July 16 musisz przeinstalować windowsa 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mieciu Posted July 16 Share Posted July 16 ale czemu windowsa przeinstalowac jak wczesniej bylo wszystko ok. Ja ten sam problem mam. dwie trzy rundy i wywalA 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paterovsky Posted July 17 Share Posted July 17 Wystarczy, że w ustawieniach ustawisz, aby cs włączał się w wersji beta i gra będzie normalnie działać. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychol Posted July 17 Author Share Posted July 17 7 godzin temu, paterovsky napisał: Wystarczy, że w ustawieniach ustawisz, aby cs włączał się w wersji beta i gra będzie normalnie działać. Tylko to wina serwera a nie całej gry, wszędzie działa normalnie, dlatego zwróciłem uwagę bo wiem co zrobić, temat jest dla ludzi którzy nie wiedzą by przeczytali że nie tylko im coś nie działa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SARKASTYCZNY Posted July 17 Share Posted July 17 Również mam ten sam błąd, jest to dość irytujące. Pojawiło się to 2 dni temu, tymczasową opcją MOŻE być włączenie opcji beta, natomiast występuje to tylko na tym serwerze, także musi być to jakaś wewnętrzna "usterka", a konieczność grania w wersji beta nie wszystkich pewnie kręci (w tym mnie) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Joker.^^ Posted July 17 Share Posted July 17 @ Psychol @ SARKASTYCZNY teraz sprawdźcie i dajcie znać w temacie. Problem "chyba naprawiony". 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychol Posted July 18 Author Share Posted July 18 Wczoraj grałem bo Preston mi pisał ale też mnie wyrzucało, potem przeniosłem się na betę bo mnie wkurwia..., jeśli będę grał a nikt tu nie da znać że jest ok to zmienię na normalną wersję i dam znać 11 godzin temu, `Joker.^^ napisał: @ Psychol @ SARKASTYCZNY teraz sprawdźcie i dajcie znać w temacie. Problem "chyba naprawiony". onajN, July 18 Sprawdzałem wczoraj na normalnej wersji i ani jednego crasha więc jak możesz sprawdź i daj znać czy problem dalej występuje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ristic Posted July 18 Share Posted July 18 Po wczorajszej aktualizacji grałem na normalnej wersji i również ani jednego crasha także wszystko wróciło do normy mi się wydaje 👌 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SARKASTYCZNY Posted July 18 Share Posted July 18 19 godzin temu, `Joker.^^ napisał: @ Psychol @ SARKASTYCZNY teraz sprawdźcie i dajcie znać w temacie. Problem "chyba naprawiony". Dzisiaj grałem z godzinkę i śmiga wszystko, dzięki za szybkie działanie 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
onajN Posted July 18 Share Posted July 18 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts