^Yoshi^ Posted July 15 Share Posted July 15 ► Nick: AimBot? ► Imię: Dominik ► Wiek: 20 ► Znajomość AMX (1-10): Mysle , że takie 6/7 na 10. Ale to nic trudnego wystarczy sobie przejrzeć jakiś fajny poradnik i sobie odświeżyć pamięć . ► Sprawny i działający mikrofon: Oczywiście , że tak . ► Link do swojego GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/AimBot%3F/54.38.131.56:27015/ ► Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Uważam , że przyda się pomoc i wsparcie na serwerze. Na serwerze przebywam dość często , nie jestem konfliktowy , mam dystansik do siebie i co nie co znam się na wykrywaniu oszuscików i spoceńców , i przede wszystkim jak już siedze na DD2 dość często to też się orientuje w temacie , także po prostu chciałbym coś zrobić i sie przydać ^^ ► Czy posiadasz STEAM z grą? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: ID Steam: 76561199365594210 ► Składka admina(11.07 PLN miesięcznie): (Tak/Nie) Oczywiście to nie problem. ► Staż w Counter-Strike 1.6: Jeśli mam nie kłamać to z 4/5 lat już będzie :) ► Czy posiadałeś już admina?: Oczywiście , że tak na 2 sieciach i to na dluższy okres. ► W jaki sposób trafiłeś na serwer?: Szczerze to w śmieszny sposób konto już troszkę tutaj mam ale dziękuje kolegom z Psycha za pokazanie tego Forum , nie żałuje przekonam się tutaj do ludzi i community. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
onajN Posted July 15 Share Posted July 15 @ Admin CS 1.6 [ODD2 #1] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killuminati Posted July 15 Share Posted July 15 (edited) Godziny są, na serwerze widuję, grzeczny chłopak, przyda się kolejna para rąk TAK na okres próbny! Edited July 15 by Deadpool 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BorysS Posted July 15 Share Posted July 15 (edited) Dobra przekonaliście mnie + kulturny chłopak + kojarzę +chęci są =Okres próbny Edited July 15 by BorysS Preston, July 15 Na nie z jakiego powodu? 3 plusy i 3 minusy 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caluj_W_Pierscien Posted July 15 Share Posted July 15 Kojarzę, daję okejkę. @ Deadpool prawda, grzeczny chłopak. Zapakuj, biere xd 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sosna Posted July 15 Share Posted July 15 +Wiek +Steam +Widuje często na serwerze Do tego ostatnio Ajzy nam się wykruszył, więc pomoc się zawsze przyda, byleby nie było żadnych krzywych akcji i będzie git. Jestem za okresem próbnym. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RRR_Bloods Posted July 15 Share Posted July 15 Coś kojarzę ale ręki nie dam sobie uciąć Fakt przydałaby się pomoc a niby zna AMX ale obawiam się że "co nie co znam się na wykrywaniu oszuscików i spoceńców" może być trochę kłopotliwe i żeby nie dawał banów bo ma sokole oko niby ale wszystko wyjdzie w czasie No ale dałbym mu szanse więc na jestem na TAK 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
joolz. Posted July 15 Share Posted July 15 + godziny + czesty bywalec, rozpoznawalny + wakacyjny mood u ludzi, jedni przychoda drudzy odchodza , przyda sie. Na tak 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mykmyk Posted July 15 Share Posted July 15 + Kojarze gracza, co nie jest wcale oczywistym plusem :D + Od 3 tygodni regularnie wchodzi na serwer + Gracz bezkonfliktowy Warto dać szansę! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Ambrozja Posted July 15 Junior Admin Share Posted July 15 + kojarzę z serwera + gt + bezkonfliktowy gracz - ale mały za mikro bo rzadko ciebie słyszałem byś dawał np info lecz mogę sie mylić Ale i tak jestem za okresem próbnym 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
onajN Posted July 15 Share Posted July 15 (edited) Okres próbny 2 tyg Zgłoś się po rangę na forum następnie do mnie na steam ---> onajN Edited July 15 by onajN 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts