RRR_Bloods Posted July 13 Share Posted July 13 Jak już tytule zaznaczyłem nieznaczne ale zawsze jakaś nowość a konkretnie chodzi mi o zmiany piosenek jakie lecą po rundzie bo już ile można tego samego i dam tutaj takie moje 3 typy 1. Małach & Rufuz feat. Hinol PW - Chcemy być sobą ( szczególnie refren spoko ) 2. MODELKI - Ile Dać Mam (prod. Vłodarski) ( Bardziej chodzi mi oto że jest to aka disco/dance i wpada w ucho dany fragment ) 3. Impuls - Explozja ( taki mały sentyment wielu graczy cs 1.6 i myślę że dużo by się ucieszyło słysząc tą nutkę ) Ogólnie szukałem takie różne gatunki i by były skoczne itp. Może pomysł nie jest czymś ważnym ale myślę że ten mały zmiany też są potrzebne raz na jakiś czas Zapraszam do hejtu i poparcia mojego pomysłu/propozycji Link to comment Share on other sites More sharing options...
ptrkvsky Posted July 13 Share Posted July 13 Polecam również zmienić skiny, dodać większe pole do wyboru niby to zmiana tylko wizualna ale warto pomyśleć nad tym 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Joker.^^ Posted July 14 Share Posted July 14 Done. @ Preston do zamknięcia temat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Preston Posted July 14 Share Posted July 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts