Jump to content
[ONLY DD2] RABAT 50% NA USŁUGI ×
[FFA] RABAT 50% NA USŁUGI ×

2 małe propozycje

Recommended Posts

1. Proponowałbym dodanie potwierdzenia każdego zabicia coś na wzór filmiku niżej (chodzi mi o te chwilowe mignięcie):

W żaden sposób nie przeszkadza to w rozgrywce a wręcz przeciwnie, na pozór mała pierdoła, ale w niektórych sytuacjach jest to mega przydatne trust me.

2. Przydałoby się zmienić obecny sposób obliczania dmg zadanego w ciągu rundy. Przykład: typ z awp strzela w głowę gościa co ma 5hp i podliczane jest mu ~450 zadanego dmg co jest totalnym absurdem i mega niesprawiedliwe. Największe znaczenie ma to na pistoletówce, gdzie dodatkowe 500$ po przegranej rundzie może dużo zmienić zwłaszcza osobom bez vipa. Poza tym nigdy się w taki sposób dmg nie wylicza i wygląda to po prostu idiotycznie.

• Lubię To! 11

1. Tak, przyda się szczególnie, jak myślisz, że gościa zabiłeś a tu nie ma fraga.

2. Też moim zdaniem spoko.

• Lubię To! 4

Pomysł #1 jak najbardziej w porządku zwłaszcza w momentach, gdy się dużo dzieje, a jak serwer pełny co ma miejsce prawie cały czas i akcji nie brakuje.

Pomysł #2 dobry, ale czy by to dużo zmieniło ? Dużo by na ten temat pisać także dla mnie osobiście może być to poprawione,  ale nie musi.

• Lubię To! 1

1. Jak najbardziej za

2. Przyda się ta zmiana dla graczy bez vipa

• Lubię To! 1

1. +1

2.+1

• Lubię To! 1

Junior Admin

Z pomysłem nr1. jest mały kruczek ponieważ podczas pełnego flesza gdy zabijesz na ślepo przeciwnika to automatycznie mleko schodzi po przez ten niebielski błysk, tak więc znając życie dużo ludzi bedzie narzekało ale dla mnie na+

Pomysł nr.2 +

giphy.webp

Obie opcje są słabe moim zdaniem.

1. Wyjaśnił już moderator, mleko od Flasha będzie znikać.

2. Jak sama nazwa mówi, jest to ilość zadanego dmg a nie hp co jest sporą różnicą bo głównie liczy się to, w jaką część ciała i z jakiej broni trafisz. Od zawsze jest to tak wyliczane.

Dla przykładu:

Nie spotkałem się jeszcze na żadnym serwerze z bullet damage (plugin który pokazuje w hud zadane obrażenia), który by pokazywał ilość zadanego hp zamiast dmg. Ta sama sytuacja w każdym klasycznym top15 z dodatkową kolumną obrażeń.

Mimo że propozycje słabe, jest to dla mnie bez większego znaczenia czy te zmiany zostaną wprowadzone. Propozycja numer 1 tylko ułatwi mi grę a numer 2 utrudni grę awpiarzom na zdobywanie łatwych dodatkowych pieniędzy.

• Lubię To! 3

16 godzin temu, Anonymuss napisał:

Obie opcje są słabe moim zdaniem.

1. Wyjaśnił już moderator, mleko od Flasha będzie znikać.

2. Jak sama nazwa mówi, jest to ilość zadanego dmg a nie hp co jest sporą różnicą bo głównie liczy się to, w jaką część ciała i z jakiej broni trafisz. Od zawsze jest to tak wyliczane.

Dla przykładu:

Nie spotkałem się jeszcze na żadnym serwerze z bullet damage (plugin który pokazuje w hud zadane obrażenia), który by pokazywał ilość zadanego hp zamiast dmg. Ta sama sytuacja w każdym klasycznym top15 z dodatkową kolumną obrażeń.

Mimo że propozycje słabe, jest to dla mnie bez większego znaczenia czy te zmiany zostaną wprowadzone. Propozycja numer 1 tylko ułatwi mi grę a numer 2 utrudni grę awpiarzom na zdobywanie łatwych dodatkowych pieniędzy.

Wyjaśnił wszystko. 

Temat do zamknięcia odrzucam.  

• Lubię To! 2

propozycja-odrzucona.png

pobranyplik(1).jpg.fa20e099897d8f5223daed1a93f37c44.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

Warunki użytkowania