Skocz do zawartości
✦ [FORUM] REKRUTACJA NA TYPERA ✦ ×

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Bez rozpisywania się 

BLOKOADA skoków czy zmniejszenie ich do wyrzucenia całkowicie jak dla mnie ... Porażka 

Nie da się skakać przycina ...

• Lubię To! 2
Wspierający
Napisano

Gralismy i akurat duzo graczy na to zwrocilo uwage z pytaniem "kiedy to naprawicie" nie umialem odpowiedzieć ale jak widac nie tylko glupi Sanczo ma z tym problem. Ja bym usunął całkiem ten plugin, dodał plugin spadochronu ktory sciaga do ziemi bardziej choc to akurat nie trzeba i bedzie git. Bardzo prosze o pozytywne rozpatrzenie tej uwagi bo na 1 miejscu dla mnie jest gra a dopiero pozniej admin a nie chce sie z wami zegnac, naprawde. SPRAWA PRIORYTETOWA. Pozdrawiam :)

• Lubię To! 2
Napisano (edytowane)
Cytat

akurat na gale wejdziesz z jednym skokiem, robiąć BH w odpowiednim momencie, na mixach i nie tylko było tak skakane

Tak sie sklada ze nie o ta skrzynke mi chodzilo bo wiem ze tam sie da wskoczyc ale mi chodzi o skrzynki po ktorych wchodzisz na gale :) 

+1 nawet raz sie nie da podskoczyc xD bh tak samo rolki spalic nie mozna xD bo co chwile cos blokuje ogolnie jak macie problem Z TYMI TXT to zrobcie zeby sie gracze mogli podsadzac xD to wtedy nie bedzie placzu ze ktos wszedl tu i tam, i po co jest DJ jak nie mozesz wejsc np na skrzynke na ct, teoretycznie tez sie na gali nie mozesz krocic bo na jednym skoku tam nie wejdziesz. 

Pozdrawiam :) 

Edytowane przez Preston
  • Lubię To! 2

pobranyplik(1).jpg.fa20e099897d8f5223daed1a93f37c44.jpg

Napisano

Usunąć drugi skok i będzie idealnie. Ewentualnie skoro tak to blokuje te skoki to wgrać inny plugin który ogranicza sgs"y i tyle. 

• Haha 1
Napisano

Oj tak, to w ciul przeszkadza. Musiałem specjalnie kupować svipa, żeby móc normalnie sie wgl poruszać. Sgsy można  normalnie robić bez problemu, a movement na jednym skoku jest w ciul ograniczony, nie mogę sobie bh robić, gra bez svipa jest typowo dla graczy "cssetti" co mają movement żółwia i używają jedynie +w żeby się poruszać. Ile razy już ginąłem przez tą blokadę, bo nie mogłem normalnie uciec od jakiegoś chłopa, gracze bez jednego skoku są przez to bardziej ograniczeni i pokrzywdzeni niż Ci na dwóch skokach. Dla mnie to nonsens nie móc szybko skoczyć na bsa A czy na okno B na jednym skoku. W końcu po coś się ćwiczyło tyle lat ten movement, żeby móc go wykorzystywać, ale jeśli chcecie trzymać niski poziom na serwerze ciągle dla "CSSETTI" to róbcie jeszcze więcej ograniczeń.

• Lubię To! 1
  • Super! 2
Wspierający
Napisano
3 godziny temu, Preston napisał:

+1 nawet raz sie nie da podskoczyc xD bh tak samo rolki spalic nie mozna xD bo co chwile cos blokuje ogolnie jak macie problem Z TYMI TXT to zrobcie zeby sie gracze mogli podsadzac xD to wtedy nie bedzie placzu ze ktos wszedl tu i tam, i po co jest DJ jak nie mozesz wejsc np na skrzynke na ct, teoretycznie tez sie na gali nie mozesz krocic bo na jednym skoku tam nie wejdziesz. 

Pozdrawiam :) 

akurat na gale wejdziesz z jednym skokiem, robiąć BH w odpowiednim momencie, na mixach i nie tylko było tak skakane

co do propozycji, wywalić plugin ten i zostawić tak jak było

• Przykro mi 1
  • Administrator
Admin
Napisano

propozycja-przyjeta.png

Dołącz do naszej grupy Steam! 

♥ OnlyDD2players 

b_350_20_323957_202743_f19a15_111111.png 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania