KropeK Napisano 3 Lipca 2024 Napisano 3 Lipca 2024 Nick w grze: KropeK ;** Wiek: 29 Doświadczenie: Myślę, że jakieś zostało prowadziłem własną serwerownie :) Staż na serwerze: Jakoś miesiąc może więcej :) Znajomość AMXX [1-10]: 8 Gdyż już nie jestem na bieżąco z amxmodmenu Pluginami FTP :) Sprawny mikrofon [TAK/NIE]: TAK! Dlaczego chcesz admina?: Gram sporo czasu, Fajna Atmosfera jeszcze wspanialsi Ludzie :) i zdarzyło sie pare razy, że latał odpalony a nie było nikogo i ludzie uciekali Kontakt: STEAM Twój SteamID: STEAM_0:1:37089782 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/kropek765/ Wsparcie serwera (nieobowiązkowe): Na rozwój serwerowni, jak najbardziej :)
Administrator Kubaa. >> Napisano 3 Lipca 2024 Admin Administrator Napisano 3 Lipca 2024 W końcu, na to czekałem przyjmuje od buta, napisz do mnie na steam Dołącz do naszej grupy Steam! ♥ OnlyDD2players ♥ ღღღ ღღღ
Administrator Kubaa. >> Napisano 3 Lipca 2024 Admin Administrator Napisano 3 Lipca 2024 Dołącz do naszej grupy Steam! ♥ OnlyDD2players ♥ ღღღ ღღღ
Rekomendowane odpowiedzi