Angerfist Posted July 2 Share Posted July 2 Twój nick podczas gry: AnGeRfIsT Data/Godzina: 20:40 Serwer: [only dd2 #1] SteamID/IP: Uzasadnienie: Na serio ? i na tym sie wzorowaliscie ? smiech na sali normalnie, a co do odpowiedzi ze gralem na AB to raczej slabo bo wiedzialem, ze ktos w koncu mi zrobi ssy ale widocznie nie moze komus isc dobrze bo ktos cos ma od razu, dobrze mi znajomy mowil, ze u was na serwerze nie da sie normalnie grac bo zaraz cziter mam ssy zrobione przez was a nawet nie chcecie ich zobaczyc smiech na sali. Daliscie bana tak o po prostu i tyle porazka jakas 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angerfist Posted July 2 Author Share Posted July 2 Niech Pan Ambrozja pochwali sie co mu napisałem na priv haha smiech na sali z wami dajecie bany za nic ale spokojnie i tak bede z wami na serwerze zawsze :) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angerfist Posted July 2 Author Share Posted July 2 smiej sie smiej Jolo ale tak bedzie bo juz tyle razy mnie banujecie i tak dalej gram pozdro od czanczanka :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Preston Posted July 2 Share Posted July 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts