Skocz do zawartości
★ [FORUM] MISS/MISTER GAMEFUTURE EDYCJA JESIEŃ - ZAPISY ★ ×
✦ [EVENT] Kurka Wodna - przypomnij sobie jak się grało ze znajomymi! ✦ ×

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nick: JOK3R
Doświadczenie: Doświadczenie posiadam jako, że prowadziłem swoje projekty także wiedza na temat obsługi MCP i moich obowiązków nie jest mi obca.
Czy używałeś kiedyś Panelu Moderatora?: Jasne że tak i to niejednokrotnie.
Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum?: W zależności od wolnego czasu, ale przeważnie jestem dostępny od godziny 6:30 do około 15.
Dlaczego ty?(rozpisz się!): Zastanawiałem się nad powrotem i ponownym zbliżeniem do życia na forum stąd też moja decyzja, dodatkowo chce pomóc w rozwoju i pilnowaniu porządku w tematach jak i na czatboxie. Aktualnie posiadam dużo wolnego czasu także dodatkowa robota dla zabicia czasu jest mile widziana. Myślę przyda się kolejna doświadczona osoba w administracji która bedzie pomagała w dalszym rozwoju projektu. Jestem także osobą spokojna i mało konfliktową czasami wiadomo trafi się gorszy dzień co jest normalne bo jesteśmy tylko ludźmi i emocje potrafią brać nad nami górę, aczkolwiek w każdym przypadku przechodzi to obok tak żeby nie przekładać tego na innych ludzi.

Od siebie dodam, że jestem na forum od bardzo długiego czasu i ludzie mnie znaja i wiedza jaki jestem także najlepiej będzie jak to oni swoją opinią zweryfikują moje podanie :)

Pozdrawiam JOK3R! 

@ `Joker.^^ Oj uwierz, że nie jest łatwo a ja jestem tylko człowiekiem i czasami zdarzy mi się popełnić błąd to normalne u każdego. Kilka minut po całej akcji przeprosiłem Onajna i między nami nie ma żadnego problemu. Tego typu zachowań w moim życiu jestem w stanie na palcach i jednej ręki policzyć.. 

Na GameFuture jestem dwa lata i to pierwsza jak i ostatnia taka sytuacja w moim wykonaniu.

Zresztą osoby które mają ze mną kontakt i znają mnie dłużej i lepiej wiedzą jaki na prawdę jestem :)

Pragnę dodać jeszcze, że w całej tej sytuacji nie było nic prócz bardzo krótkiej wymiany zdań. Żadnych obelg czy wyzwisk zwyczajna rozmowa z innymi poglądami na temat.

Co do rangi UBTeam zrezygnowałem z dwóch powodów pierwszym z nich było to, że na forum w tamtym momencie funkcjonował jeden serwer a nas było aż czterech w ekipie i zwyczajnie nie było co robić. Drugim powodem była moja praca w której spędzałem praktycznie cały dzień i nie miałem zupełnie na nic czasu, więc podjąłem decyzję o zrezygnowaniu tym samym umożliwiając chłopakom pnięcie w górę.

Na temat rozpiski w moim podaniu napisze Ci tak jestem z założenia, że zamiast coś mówić czy pisać lepiej to udowodnić działaniem i tak też chcę zrobić :)

@ boomer_  Źle zinterpretowałeś moją wypowiedź ewentualnie ja nieodpowiednio to ubrałem w słowa, chodziło mi o powrót w postaci pełnienia jakiejś funkcji pnięcia się w górę i rozwijania swoich możliwości.

Pomaganiu użytkownikom jak i administracji w codziennych czynnościach na forum oraz rozwoju naszej społeczności :)

Cały czas pomagam w rozwoju podsyłając swoje pomysły czerwonym także aktywnie wspieram społeczność, dodatkowo udzielam się na forum w tematach czy FutureBox'ie. Pełnienie funkcji moderatora to po prostu uzupełnienie tego wszystkiego żeby jeszcze bardziej móc ich wesprzeć i odciążyć od obowiązków.

Edytowane przez JOK3R
  • Lubię To! 5
  • Przykro mi 1

"Ile grobów będzie mi potrzebnych, żeby pochować wszystko, co we mnie umarło?"

- Naya Aknis

Global Mod
Napisano

+doświadczenie
+staż na forum
+/- aktywność - Troszkę się jej obawiam ze względu na to że pracujesz nocki a w dzień odpoczywasz ale zobaczymy

Jestem na Tak:yes:

• Lubię To! 2
  • Super! 1
Napisano (edytowane)

Jedziem :D

+ Zaangażowanie

+Doświadczenie   <-  ?? Wy wiecie kogo pytacie ?

:leniwiec:

+ Chęć Pomocy !

+ Staż 

+ Wiek

Mam Dalej Wymieniać ? :odbior:

TAK 

@ LOLSON :huehue:

Edytowane przez ><-SpizganY-><
  • Lubię To! 2
  • Super! 1
Napisano

Jestem na TAK. Kojarzę JOK3R-a z różnych sieci i zawsze sprawował się bardzo dobrze. Jest osobą bardzo ogarniętą i kompetentną na to stanowisko.

+ Wiek

+ Doświadczenie

+ Zaangażowanie

Tomsonek, (edytowane)

Kolor zielony jest przeznaczony dla Administracji/Moderacji

Edytowane przez Tomsonek
  • Lubię To! 2
  • Super! 1
Napisano

JESTEM NA TAK !!

• Aktywny
  • Doświadczenie
  • Ogólnie wie gościu z czym to sie je :P :kotel:

Pzdr Bocik :P

images.png

Tomsonek, (edytowane)

Kolor zielony jest przeznaczony dla Administracji/Moderacji

Edytowane przez Tomsonek
  • Lubię To! 2
  • Super! 1
Napisano

Jestem na tak

+Wiek

+Doswiadczenie

+ Spojrzcie sami ile zrobil dla serwera.

+ Wie co jest piec / ogarniety chlopak.

• Lubię To! 2
  • Super! 1
Napisano

Po ostatnim zachowaniu na sb(czacie). Idzie Ciebie łatwo wyprowadzić z równowagi. 

- brak bycia bezstronnym (ostatnio pokazałeś na sb)

- pierwsze działania po fakcie "myślenie" 

image.png.346bdf8cea1037b5f2b972d8cf929abb.png

- z tego co widać jesteś osobą co ma co chwilę inne zdanie, raz UBT, raz w@ serwera a teraz moderator? 

Cytat

Rezygnacja z rangi: Opiekun UBTeam
Powód: Chłopaki sobie świetnie dają radę a moja obecność na tej randze od dłuższego czasu nie ma sensu.

Edytowane 13 Kwietnia przez JOK3R

- podanie na moderatora też napisane tak na odwal się ... nie przekonałeś mnie tym

Cytat

"Doświadczenie: Doświadczenie posiadam jako, że prowadziłem swoje projekty także wiedza na temat obsługi MCP i moich obowiązków nie jest mi obca." 

Skoro miałeś swoje projekty to chyba powinieneś wiedzieć jak zabrać się do podanie na moderatora.

+ Aktywny na forum oraz widać, że coś chce działać,

+ Aktywny na TS3 jak i na swoim serwerze. 

Jestem na nie. 

peace. 

• Lubię To! 4
Zasłużony
Napisano

Wszystko zapowiada się spoko, aż tu nagle pojawia się "dlaczego ty", jedno zdanie pozwolę sobie zacytować. 

Cytat

Zastanawiałem się nad powrotem i ponownym zbliżeniem do życia na forum stąd też moja decyzja

Jeżeli motywacją do napisania podania była chęć "powrotu" na forum (chociaż chyba nigdzie nie uciekłeś, skoro jesteś właścicielem serwera) to czy jest to właściwa strategia? Czy tylko powrót dla fajnej rangi? 
Czy przypadkiem moderator nie powinien być aktywnym użytkownikiem, który udziela się na forum? 

Pilnować porządku potrafi każdy, realnie pytanie czy oprócz warnowania, dodawania notatek czy przenoszenia tematów  jesteś w stanie coś wnieść w szeregi moderatorów? 
Rozumiem, że możesz mieć trochę wolnego czasu który chcesz spożytkować. Tylko zabicie czasu nie jest dobrym argumentem, osobiście kojarzy mi się to z małą produktywnością, bo przecież chcesz tylko jakoś zabić czas- mogę się mylić, ale nie przynosi to dobrych skojarzeń.

Reasumując nie przekonało mnie twoje podanie, jestem na nie. 

• Lubię To! 3

Napisano

Generalnie to trzeba przyznać że @ JOK3R odnalazłbyś się na tym stanowisku i funkcja moderatora dla Ciebie pasuje idealnie. Jesteś raczej osobą myślącą logicznie i dojrzałą, choćby ze względu na wiek. Z tego co wiem, to rzeczywiście prowadziłeś swoje projekty, ba nawet miałem przyjemność dwa takowe prowadzić wspólnie z Tobą (Forum i Serwer). Także można przypuszczać, że doświadczenie w obsłudze ACP a tym bardziej prostszego MCP posiadasz. Aspekt pozytywny ma również to, że jesteś na GameFuture już dłuższy czas. Można powiedzieć, że te dwa lata, to prawie od początku istnienia sieci, także widziałeś dużo i społeczność Cię zna, a przynajmniej kojarzy. Na duży plus, jest też to, że zakulisowo pomagasz czerwonym, o ile oczywiście to prawda. Zakładam, że jednak tak jest, także, tak jak w/w duży plus dla Ciebie. 

Jednakże trzeba stanąć w prawdzie i przeanalizować aktualną sytuację na forum. Z tego co widać, to jest dwóch właścicieli, jeden administrator i junior admin, a także dwóch moderatorów. Uważam, że to jest optymalna ilość członków ekipy jak na warunki naszego forum. Jednakże rekrutacja otwarta, także czerwoni wiedzą lepiej. Co do samego podania, to nie jest to jakiś cudownie napisany twór, który przekonuje aby od razu przyjąć kandydata w szeregi zielonych. Główną uwagę przykuwa tutaj zdanie „Zastanawiałem się nad powrotem i ponownym zbliżeniem do życia na forum stąd też moja decyzja, dodatkowo chce pomóc w rozwoju i pilnowaniu porządku w tematach jak i na czatboxie.”. Wszystko fajnie, pięknie i cukierkowo, ale no generalnie dobrym pomysłem na zbliżenie się do forum bardziej, to byłoby zwiększenie aktywności, a nie pisanie podania na moderatora. Także generalnie polecam podziałać coś w tym aspekcie jeszcze bardziej, niekoniecznie z rangą moderatora.

Kolejną sprawą jest to, co dobrze zauważył @ `Joker.^^ , mianowicie fakt, że zrezygnowałeś z rangi Opiekuna UBT z powodem zbędnego zajmowania miejsca. Także ode mnie znowu pojawia się pytanie, czy aby na pewno trzeci moderator na forum jest potrzebny? Idąc dalej na pewno trzeba podkreślić, że napisałeś „Aktualnie posiadam dużo wolnego czasu także dodatkowa robota dla zabicia czasu jest mile widziana”. Czas raz jest, raz go nie ma, a moim zdaniem funkcja moderatora to nie jest jakaś odskocznia, bo akurat mam więcej czasu to sobie pozamykam temaciki albo popilnuję czatu na forum. Co w przypadku jak znowu będziesz miał mniej czasu? Kolejna rezygnacja? 

Podsumowując, pomimo tego, że starasz się żyć na forum aktywnie i się udzielać, a w swój serwer wkładasz dużo wysiłku i masz chęć działania na rzecz GameFuture, to podanie napisane dość słabo, do którego mogłeś się przyłożyć bardziej, bo dobrze wiesz, jak takie podania pisać. Mnie osobiście nie przekonałeś, daj sobie więcej czasu, działaj dalej z tym co masz, a podanie napisz za jakiś czas. Krótko, ode mnie zdecydowane NIE.

• Lubię To! 2
  • WOW! 2
Napisano

Żeby się do kogoś przekonać musimy doświadczyć czy owa osoba nadaję się na dane stanowisko. My chcemy się przekonać czy dasz radę jako Moderator. 

Odezwę się do ciebie wieczorem ! Witamy w Ekipie Moderacji!

• Lubię To! 3
  • Dziękuje! 1
  • Haha 1

giphy.webp

Napisano

podanie-zaakceptowane.png

• Lubię To! 1
  • Super! 1
  • Haha 1

giphy.webp

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania