^_^ CwaniaK ^_^ Napisano 1 Lipca 2024 Napisano 1 Lipca 2024 (edytowane) No to jedziem krótko i na temat A więc są kosy ? Są a więc co by tak na efekcik koski Gdy ktoś kogoś dziabnie ? Zalecenie Przesłuchać 1.25 Szybciej bądź 1.5 szybciej sądzę że jeśli propka się przyjmie to ustawić na 1.25 Myślę że szybciej lepiej brzmi, a nikomu to przeszkadzać nie będzie gdyż spójrzmy prawdzie w oczy Ilu lata u nas osób na #2 z kosami ? A tak trochę będzie satysfakcji aby kogoś dziabnąć :D Ostatnie 3 sekundy do wycięcia @ LOLSON szkoda czasami jest na serwerze, a taki dodatek mógł by trochę rozśmieszyć mordki :) na co każdy by próbował ^_^ Jakaś rywalizacja ta adrenalinka a teraz się uda ^_^ Nie mówię aby z niego zaraz robić 4fan bo fakt nie pasował by pod tą kategorię :) ale jedno razowa sprawa :) Ale decyzja należy do administracji :) dziabna-mnie-swinia.mp3 Edytowane 2 Lipca 2024 przez ><-SpizganY->< Zmiana
Sanczo Napisano 2 Lipca 2024 Wspierający Napisano 2 Lipca 2024 OGROMNE TAK. :D 1 Przetłumacz na Angielski
Właściciel LOLSON Napisano 2 Lipca 2024 WŁAŚCICIEL Właściciel Napisano 2 Lipca 2024 Taki dźwięk kojarzy mi się za bardzo z serwerami 4fun, dla mnie jest to zbędne. 1 1 Przetłumacz na Angielski „𝙆𝙞𝙚𝙙𝙮𝙨́ 𝙣𝙞𝙚 𝙗𝙮ł𝙤 𝙩𝙪 ł𝙚𝙯, 𝙖 𝙩𝙚𝙧𝙖𝙯 𝙥𝙧𝙯𝙮𝙘𝙝𝙤𝙙𝙯𝙖̨ 𝙟𝙪𝙯̇ 𝙯 𝙠𝙖𝙯̇𝙙𝙖̨ 𝙜𝙤𝙙𝙯𝙞𝙣𝙖̨”
Senku95 Napisano 2 Lipca 2024 Napisano 2 Lipca 2024 NIE próbowałem też to ugrać ale Kuba napisał że to było modne 10 lat temu a my lecimy z nowościami także jestem na NIE
Administrator Kubaa. >> Napisano 2 Lipca 2024 Admin Administrator Napisano 2 Lipca 2024 Kolega wyżej wyjaśnił perfekcyjnie Dołącz do naszej grupy Steam! ♥ OnlyDD2players ♥ ღღღ ღღღ
Administrator Kubaa. >> Napisano 2 Lipca 2024 Admin Administrator Napisano 2 Lipca 2024 1 Przetłumacz na Angielski Dołącz do naszej grupy Steam! ♥ OnlyDD2players ♥ ღღღ ღღღ
Rekomendowane odpowiedzi