Skocz do zawartości
✦ [FORUM] REKRUTACJA NA TYPERA ✦ ×

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nick w grze: ><-SpizganY-><
Doświadczenie: +/- 5-6  lat serwery forum skilluje obecnie R.I.P 
Staż na serwerze: Jestem często online ale coś koło 2 tygodni może ciut mniej :) 
Znajomość AMXX [1-10]: 7 Tak wiem 5-6 lat a 7 ale to było gdy miałem 16-17 lat :) i miałem spooorą przerwę od CS 
Sprawny mikrofon [TAK/NIE]: Yes
Dlaczego chcesz admina?: Chciałbym pomóc w prowadzeniu porządku na DD2 #2 Tak wiem admin powinien świecić idealnym przykładem ... Lecz nikt z nas tak na prawdę nie jest idealny każdy z nas w sobie ma jakąś skazę dobre zalety i złe w każdym bądź razie mamy ostatnio jakieś spore ataki cziterów na serwer obecnie dużo gram jestem od południa do nocy na serwerze przeważnie a czasami i w nocy gram :) tak że chciałbym troszkę wam pomóc koledzy :)  
Kontakt: Steam, Forum, Whatsapp 
Twój SID: https://store.steampowered.com/account/
Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199725402192/
Wsparcie serwera(nieobowiązkowe)TAK/NIE: Nie obiecuję że będzie to co miesiąc, ale też nie mówię że przykładowo raz na 2 miesiące wpłacę 10 zł ^^ Będą to większe troszkę kwoty.

@ Senku95 Idź proszę najpierw spójrz na nick a później rozsiewaj plotki o aimie ktoś się podszył pod mój nick i miał ><= a ja mam ><- bodajże sam Joker albo Sosna to był odniósł się co do tego że zaszła pomyłka, zalecam poczytać działy na forum a co do aima gdybym miał go nie mógł bym grać na DD2 #1 ;) 

Edytowane przez ><-SpizganY-><
Poprawa w pisowni
Napisano (edytowane)

Jestem na NIE.

Mr.Ambrozja już w wcześniejszym twoim poście pokazał że niby masz Aimbota. Po drugie przepraszałeś za swoje zachowanie co do admina innego serwera czyli nie umiesz powstrzymać swoich emocji oraz błędnie osądzasz graczy po twoim tłumaczeniu.

Myślę że jasno się wyraziłem. Ja wiem że każdemu się zdążają błędy ale wyzywanie drugiej osoby to nie jest zgodne z regulaminem serwera. 

Moja decyzja to wielkie NIE.

@edit: przyjrzyj się że to ban na 15 minut jest a nie permban tak btw. Nie ma dowodów na to że to nie ty pod innym nickiem byłeś i że ci coś wykryło w plikach gry. Nie moja brocha z tym by cię sprawdzać widziałem na forum temat widziałem bana a nick zmienić to nie problem. Ja osobiście jestem na NIE. 

Edytowane przez Senku95
Kubaa. >>,

- zapoznaj się z tym tematem - doszło do pomyłki..

• Lubię To! 1
  • Haha 1
Wspierający
Napisano

A ja jestem na TAK, ma kontakt z ludźmi, co do kultury nie wyzywa ale brzydko mówi a wiem że mając już tą posadę napewno się poprawi (wiem po sobie). Pozdrawiam jestem za okresem próbnym. 

• Dziękuje! 1
VIP
Napisano

+ Jak najbardziej jestem za - okres próbny 7 dni zobaczymy jak się spisze :)
+ nigdy nie miałem z nim problemów na serwerze 

• Dziękuje! 1
Napisano

Moze na weekendy sa admini w godzinach przed popoludniowych ale w tygodniu nie ma, a spizgany sie jest, warto miec takiego admina na tak 

• Dziękuje! 1
  • Administrator
Admin
Napisano

Odedzwij się na steamie

• Lubię To! 1

Dołącz do naszej grupy Steam! 

♥ OnlyDD2players 

b_350_20_323957_202743_f19a15_111111.png 

• Administrator
Admin
Napisano

podanie-zaakceptowane.png

• Dziękuje! 1

Dołącz do naszej grupy Steam! 

♥ OnlyDD2players 

b_350_20_323957_202743_f19a15_111111.png 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania