Skocz do zawartości
✦ [FORUM] REKRUTACJA NA TYPERA ✦ ×

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam 

Chciałbym graczom i administracji zaproponować pewną zmianę bez wprowadzania zbędnych pluginów :)

Mianowicie chodzi o TXT na serwerze DD2 #2 Admini są bardzo niespokojni i krzyczą że tam jest TXT złaź bo ban :poggers:

Dajcie trochę więcej swobody na DD2 ponieważ jedyne TXT gdzie niby nie jest to gala skrzynki tam gdzie schody. 

Nie można wejść nigdzie to po co jest ten SVIP i x2 Jump ??  Zaczyna to być upierdliwe ... :monkaStoned: nie tylko dla mnie ale i dla wszystkich po za tym co powiecie na skrzynki przed anarchią, ciemnia CT ,Ciemnia, TT, podest B te skrzynki z tyłu, aby zdjąć zakaz TXT +1 YES -1 NO :) Oraz dodajcie swoje propozycje w komentarzach ! Admini też pokorzystają banowicze :poggers:

Napisano

Moim zdaniem jest to propozycja do odrzucenia, dlaczego?

Mimo wszystko ten regulamin txt po coś powstał (sam go kiedys robiłem XD), więc nie widzę potrzeby żeby to zmieniać, 2x skok na svipie jest po to, żeby szybciej się poruszać po mapie, nie żeby wchodzić w miejsca niedozwolone.

Chodzi o to, że tam nie wskoczysz jednym skokiem, na skrzynkę na gali przy schodach da się na luzie bez spadochronu wskoczyć, na taką na długiej już sobie nie wskoczysz, dlatego tam nie można wejść, bo leci ban.

Jestem na nie, pozdrawiam,

elowski :syf:

• Lubię To! 1
  • Przykro mi 1

"A ja dzisiaj już nie usnę, bo nie ma Cię tutaj"

eloelosygnatura.png.ce4a9049350d3204ce8a615cf25fe838.png.370d80c95910ce247db0750f562f393d.png

elovski.png.67cea213d865bd400b8f5fae0005875c.png

Napisano

Jestem tego samego zdania co elowski.

Podwójny skok jest do ułatwienia gry by np szybciej się poruszać albo szybko uciekać jak ktoś do nas strzela z kałacha. Na respie ct nie wejdziesz na skrzynki bez posądzania a skoro nie można się posądzać a by każdy miał równe szanse w grze to uważane jest to jako txt. Murek nad brana na midzie przy gali też tam się nie skoczy jednym skokiem a ludzie tam wchodzą i pilnują kto wyjdzie by tylko zabić. Bez sensu propozycja. Do odrzucenia od razu 

• Haha 1
Wspierający
Napisano

Albo wyłączyć podwojny skok albo zostawić tak jak jest. 

• Administrator
Admin
Napisano

propozycja-odrzucona.png

Dołącz do naszej grupy Steam! 

♥ OnlyDD2players 

b_350_20_323957_202743_f19a15_111111.png 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania