Skocz do zawartości
✦ [FORUM] REKRUTACJA NA TYPERA ✦ ×
✦ ŚWIĄTECZNY KONKURS - KRÓLOWA CHOINEK ✦ ZAPRASZAMY ✦ ×

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nick w grze: Tabaluga.exe
Doświadczenie: około 10 lat z przerwami
Staż na serwerze:około 2 miesiace 
Znajomość AMXX [1-10]:7
Sprawny mikrofon [TAK/NIE]:obecnie nie bo piesek mi przegrzł  kabel od sluchawek ale na dniach juz bedzie mikro
Dlaczego chcesz admina?:dla czego chce admina proste pytanie, chce zaczac utrzymywac porzadek na serwerze bo jest bajzel. duzo graczy jak i adminow skacze po txt lub lata na strefach sgs gsj itd, ostatnio tez dosyc sporo cheaterow jest ale to tez [przez to ze serwer sie wybija :D ogolnie serwerownia
Kontakt:Steam, discord forum 
Twój SteamID: STEAM_0:1:753518094 
Link do profilu steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561199467301917/
Wsparcie serwera (nieobowiązkowe):w przyszlosci chce zalozyc tutaj serwer 4maps ale to dalekie plany :D

Oczywiscie zapoznalem sie z regulaminem, pozdrawiam Tabaluga.exe :D

@Edit JOK3R

Link do gametracker -> https://www.gametracker.com/player/Tabaluga.exe/51.83.228.105:27015/

Edytowane przez JOK3R
Wspierający
Napisano

Ja Cie kojarzę z non steamem a nie steamem Prosze o dowody na skakanie adminów po txt lub nie "oskarżanie" ich by zaplusować. Jestem na Nie z tego oto powodu. Hpozdrawiam 

Napisano
Teraz, racist machine napisał:

Ja Cie kojarzę z non steamem a nie steamem Prosze o dowody na skakanie adminów po txt lub nie "oskarżanie" ich by zaplusować. Jestem na Nie z tego oto powodu. Hpozdrawiam 

Mam cs 1.6 na steam i dokladnie 378 godzin, malo z tego powodu ze lepiej gra mi sie na ns ale serwerownia wymaga steam wiec gram teraz na steam.

Druga sprawa dowodow obecnie niemam ale zrobie i podesle pv w najblizszym czasie

JOK3R,

Używaj opcji edytuj jeżeli chcesz coś dodać.

Napisano

Przyda się dodatkowy admin, a mam pewność że da radę bo już współpracowaliśmy ze sobą. 

Przykład z wczoraj, wiem że jest problem z cziterami, ale widziałem 2 sytuacje jak admin serwera miał dość banowania typa i po prostu sobie wychodził,a koleś biegał odpalony. Odpał = spadek graczy, więc dodatkowe ręce sie przydadzą 

tak 

Napisano

Jestem na NIE.

Kultura dla innych graczy oraz niektórych adminów do podszlifowania.

Przemądrzały a admin taki być nie może.

Skakanie po txt i kłótnie z adminami

NIE.

Wspierający
Napisano

Pisałeś na chatboxie że grasz na Nsie bo lepsze czity niż na steam

chcesz zostać adminem, by pilnować porządku? A co zrobisz z adminami, którzy chodzą po TXT? Zbanujesz ich będąc adminem? To tak nie działa. Gdzie są skargi za txt, gdzie są zgłoszenia na graczy, którzy robią gsj itp.? No nie ma, brak jakiegokolwiek wysiłku, żeby zrobić coś w kierunku porządku z poziomu gracza. Widzisz to, ale dowodów żadnych.

Wydaje mi się że nie jesteś dobrym kandydatem, przynajmniej na ten moment 

na nie 

• Lubię To! 1
  • Administrator
Admin
Napisano

Popraw swoją kulturę, kup mikrofon, zgłaszaj na u@ i zapraszam do złożenia podania za tydzień

Dołącz do naszej grupy Steam! 

♥ OnlyDD2players 

b_350_20_323957_202743_f19a15_111111.png 

• Administrator
Admin
Napisano

podanie-odrzucone.png

Dołącz do naszej grupy Steam! 

♥ OnlyDD2players 

b_350_20_323957_202743_f19a15_111111.png 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania