Tabaluga.exe Napisano 30 Czerwca 2024 Napisano 30 Czerwca 2024 (edytowane) Nick w grze: Tabaluga.exe Wiek: 21 Doświadczenie: około 10 lat z przerwami Staż na serwerze:około 2 miesiace Znajomość AMXX [1-10]:7 Sprawny mikrofon [TAK/NIE]:obecnie nie bo piesek mi przegrzł kabel od sluchawek ale na dniach juz bedzie mikro Dlaczego chcesz admina?:dla czego chce admina proste pytanie, chce zaczac utrzymywac porzadek na serwerze bo jest bajzel. duzo graczy jak i adminow skacze po txt lub lata na strefach sgs gsj itd, ostatnio tez dosyc sporo cheaterow jest ale to tez [przez to ze serwer sie wybija :D ogolnie serwerownia Kontakt:Steam, discord forum Twój SteamID: STEAM_0:1:753518094 Link do profilu steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561199467301917/ Wsparcie serwera (nieobowiązkowe):w przyszlosci chce zalozyc tutaj serwer 4maps ale to dalekie plany :D Oczywiscie zapoznalem sie z regulaminem, pozdrawiam Tabaluga.exe :D @Edit JOK3R Link do gametracker -> https://www.gametracker.com/player/Tabaluga.exe/51.83.228.105:27015/ Edytowane 30 Czerwca 2024 przez JOK3R
Sanczo Napisano 30 Czerwca 2024 Wspierający Napisano 30 Czerwca 2024 Ja Cie kojarzę z non steamem a nie steamem Prosze o dowody na skakanie adminów po txt lub nie "oskarżanie" ich by zaplusować. Jestem na Nie z tego oto powodu. Hpozdrawiam
Tabaluga.exe Napisano 30 Czerwca 2024 Autor Napisano 30 Czerwca 2024 Teraz, racist machine napisał: Ja Cie kojarzę z non steamem a nie steamem Prosze o dowody na skakanie adminów po txt lub nie "oskarżanie" ich by zaplusować. Jestem na Nie z tego oto powodu. Hpozdrawiam Mam cs 1.6 na steam i dokladnie 378 godzin, malo z tego powodu ze lepiej gra mi sie na ns ale serwerownia wymaga steam wiec gram teraz na steam. Druga sprawa dowodow obecnie niemam ale zrobie i podesle pv w najblizszym czasie JOK3R, 30 Czerwca 2024 Używaj opcji edytuj jeżeli chcesz coś dodać.
Zly Napisano 30 Czerwca 2024 Napisano 30 Czerwca 2024 Przyda się dodatkowy admin, a mam pewność że da radę bo już współpracowaliśmy ze sobą. Przykład z wczoraj, wiem że jest problem z cziterami, ale widziałem 2 sytuacje jak admin serwera miał dość banowania typa i po prostu sobie wychodził,a koleś biegał odpalony. Odpał = spadek graczy, więc dodatkowe ręce sie przydadzą tak
Senku95 Napisano 30 Czerwca 2024 Napisano 30 Czerwca 2024 Jestem na NIE. Kultura dla innych graczy oraz niektórych adminów do podszlifowania. Przemądrzały a admin taki być nie może. Skakanie po txt i kłótnie z adminami NIE.
D3M0N Napisano 30 Czerwca 2024 Wspierający Napisano 30 Czerwca 2024 Pisałeś na chatboxie że grasz na Nsie bo lepsze czity niż na steam chcesz zostać adminem, by pilnować porządku? A co zrobisz z adminami, którzy chodzą po TXT? Zbanujesz ich będąc adminem? To tak nie działa. Gdzie są skargi za txt, gdzie są zgłoszenia na graczy, którzy robią gsj itp.? No nie ma, brak jakiegokolwiek wysiłku, żeby zrobić coś w kierunku porządku z poziomu gracza. Widzisz to, ale dowodów żadnych. Wydaje mi się że nie jesteś dobrym kandydatem, przynajmniej na ten moment na nie 1 Przetłumacz na Angielski
Administrator Kubaa. >> Napisano 30 Czerwca 2024 Admin Administrator Napisano 30 Czerwca 2024 Popraw swoją kulturę, kup mikrofon, zgłaszaj na u@ i zapraszam do złożenia podania za tydzień Dołącz do naszej grupy Steam! ♥ OnlyDD2players ♥ ღღღ ღღღ
Administrator Kubaa. >> Napisano 30 Czerwca 2024 Admin Administrator Napisano 30 Czerwca 2024 Dołącz do naszej grupy Steam! ♥ OnlyDD2players ♥ ღღღ ღღღ
Rekomendowane odpowiedzi