^_^ CwaniaK ^_^ Posted June 30 Share Posted June 30 (edited) Twój nick podczas gry: ><-SpizganY->< Data/Godzina: nie pamiętam Serwer: DD2 #2 SteamID/IP: IP Uzasadnienie: Grałem sobie na serwerze przyznaję bez bólu dostałem słusznie zbanowany za wyzywanie @ onajN za co z góry przepraszam już napisałem o tym w dziale ogólne DD2 #2 i nagle pod postem dostaje SS z konsoli admina ze mam Aima chciałbym się odwołać gdyż nie wiem z jakiego powodu u mnie go wykryto kupiłem svipa na 3 miesiące owszem czitowalem ale nie na serwerach których gram ... i to bardzo żadko ... ale odkąd wróciłem do gry po ponad 5-7 latach nie użyłem ani jednego czita na żadnym serwerze... Nie wiem dla czego wykryto aima mogę przesłać cały config do sprawdzenia pobrałem z innej siedzi instalkę niż z sieci csseti czy jakoś tak może w tej instalce mogło coś być Proszę o pomoc bo chce grać na waszych serwerach jeśli mam aima w configu czy gdzie się go wsadza bo nie pamiętam proszę o pomoc w usunięciu go nie chce grać na zadnych czitach od niepamiętnych czasów grałem czysto na serwerach gdzie byłem na forum. Nie chcę odchodzić z forum ani z serwerów gdzie jest mi dobrze :(( @ Mr. Ambrozja wysłał mi screena :( POMOCY :(( @ JOK3R Do zamknięcia nie przyjrzałem się tam jest ><=SpizganY->< A ja mam z obu >< - stron to samo :)) ktoś się pode mnie podszył na DD2 #1 :) Edited June 30 by ><-SpizganY->< Do zamknięcia pomyłka 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOK3R Posted June 30 Moderator Share Posted June 30 Pozwolę się wypowiedzieć w tym temacie, z tego co sprawdziłem w bansie masz jedynie bana 30minutowego z powodem Kultura/Obraza. Nic więcej nie wyszukuje, ale jak możesz to po próbie wejścia na serwer wrzuć w tym temacie screena konsoli. 1 ”Uśmiechaj się, ponieważ to dezorientuje ludzi. Ponieważ to jest prostsze, niż wytłumaczenie im, co zabija cię od środka.” ☆ Joker ☆ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sosna Posted June 30 Share Posted June 30 Jak coś to o tego screena co jest w tym temacie tu chodzi https://gamefuture.pl/topic/4437-witam/#comment-34531 Ogólnie doszło do dużego zamieszania i nieporozumienia, bo sid i ip się nie pokrywają a my nie banujemy osób za "przypuszczenia", więc na moje nie ma niepotrzebnie ciągnąć tego tematu, wgl nie powinno mieć miejsca ten temat, gdyż odwołujący się dostał ode mnie bana za obrazę tylko na 30 minut. Ten temat co wyżej podesłałem też jest na moje zbędny i niepotrzebny, @ Mr. Ambrozja następnym razem weź napisz do mnie a potem takie rzeczy do ludzi wysyłaj, jeśli będziesz mieć już tą pewność bo na nicku takim samym może wbić już każdy, a ten temat przenoszę do archiwum, bo jest zbędny. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sosna Posted June 30 Share Posted June 30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts