Jump to content
[ONLY DD2] RABAT 50% NA USŁUGI ×
[FFA] RABAT 50% NA USŁUGI ×

Recommended Posts

Witam nie wiem czy dobrze trafiłem ale stało się to na tym serwerze wiec sorry za spam jesli nie ten dzial 

Ale chciałbym przeprosić bardzo @ onajN Za to jak był na serwerze pod nickiem zzzzzzzzzzzzzzzzzzz coś takiego dobrze grał a ja wziąłem go za odpalonego serio wydawało mi się że tak jest :CCCC Na prawdę przepraszam za swoje zachowanie a konkretnie że nieświadomie zmieszałem go z błotem :C kulturalnie mówiąc  był to mój pierwszy i ostatni incydent nie piszę posta żeby się podlizać ale piszę bo mam jaja przeprosić i przy okazji jeśli jest możliwość i bardzo proszę o odbanowanie :C Mam wykupionego vipa na 3 miesiące chciałbym z niego korzystać a co do zachowania obiecuję że to było pierwszy i ostatni raz.

Edited by ><-SpizganY-><

Junior Admin

A masz jaja wytłumaczyć bana za aima ?

Screenshot_20240630_021813_Chrome.jpg

• Nie mam pytań 1

giphy.webp

Posted (edited)
37 minut temu, Mr. Ambrozja napisał:

A masz jaja wytłumaczyć bana za aima ?

Screenshot_20240630_021813_Chrome.jpg

Nie mam aima nigdy nie miałem gdybym go miał to bym tak niedostawał baty pobrałem CS z innej sieci mogę wam dać cały konfig do sprawdzenia Ile już gram na waszym serwerze ?? Nawet mam steam CS ale nie gram tam bo mi strasznie laguje nie wiem z jakiego powodu a mam ten sam ping co na non steam ... :(  ja poważnie nie mam aima :( nie wiem co mam zrobić abyście mi uwierzyli :(( od niepamiętnych czasów jak grałem w CS grałem czysto ... Nie wiem może coś w configu jest z instalki którą pobrałem 

A po pierwsze jakim cudem DD2 jak to jest DD2 #2 ? 

Edited by ><-SpizganY-><

VIP
7 godzin temu, &gt;&lt;-SpizganY-&gt;&lt; napisał:

Nie mam aima nigdy nie miałem gdybym go miał to bym tak niedostawał baty pobrałem CS z innej sieci mogę wam dać cały konfig do sprawdzenia Ile już gram na waszym serwerze ?? Nawet mam steam CS ale nie gram tam bo mi strasznie laguje nie wiem z jakiego powodu a mam ten sam ping co na non steam ... :(  ja poważnie nie mam aima :( nie wiem co mam zrobić abyście mi uwierzyli :(( od niepamiętnych czasów jak grałem w CS grałem czysto ... Nie wiem może coś w configu jest z instalki którą pobrałem 

A po pierwsze jakim cudem DD2 jak to jest DD2 #2 ? 

Siemka a gdzie mieszkasz ? Mogłbys podac swoje ip zaraz jest to do zweryfikowania czy to ty byłeś czy nie @ LOLSON  co o tym myślisz ?

• Administrator
Admin

Temat wyjaśniony, doszło do pomyłki 

image.png

b_350_20_323957_202743_f19a15_111111.png 

• Administrator
Admin

temat-archiwum.png

image.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

Warunki użytkowania