^_^ CwaniaK ^_^ Posted June 30 Share Posted June 30 (edited) Witam nie wiem czy dobrze trafiłem ale stało się to na tym serwerze wiec sorry za spam jesli nie ten dzial Ale chciałbym przeprosić bardzo @ onajN Za to jak był na serwerze pod nickiem zzzzzzzzzzzzzzzzzzz coś takiego dobrze grał a ja wziąłem go za odpalonego serio wydawało mi się że tak jest :CCCC Na prawdę przepraszam za swoje zachowanie a konkretnie że nieświadomie zmieszałem go z błotem :C kulturalnie mówiąc był to mój pierwszy i ostatni incydent nie piszę posta żeby się podlizać ale piszę bo mam jaja przeprosić i przy okazji jeśli jest możliwość i bardzo proszę o odbanowanie :C Mam wykupionego vipa na 3 miesiące chciałbym z niego korzystać a co do zachowania obiecuję że to było pierwszy i ostatni raz. Edited June 30 by ><-SpizganY->< Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Ambrozja Posted June 30 Junior Admin Share Posted June 30 A masz jaja wytłumaczyć bana za aima ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
^_^ CwaniaK ^_^ Posted June 30 Author Share Posted June 30 (edited) 37 minut temu, Mr. Ambrozja napisał: A masz jaja wytłumaczyć bana za aima ? Nie mam aima nigdy nie miałem gdybym go miał to bym tak niedostawał baty pobrałem CS z innej sieci mogę wam dać cały konfig do sprawdzenia Ile już gram na waszym serwerze ?? Nawet mam steam CS ale nie gram tam bo mi strasznie laguje nie wiem z jakiego powodu a mam ten sam ping co na non steam ... :( ja poważnie nie mam aima :( nie wiem co mam zrobić abyście mi uwierzyli :(( od niepamiętnych czasów jak grałem w CS grałem czysto ... Nie wiem może coś w configu jest z instalki którą pobrałem A po pierwsze jakim cudem DD2 jak to jest DD2 #2 ? Edited June 30 by ><-SpizganY->< Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zakręcony Wariacik Posted June 30 VIP Share Posted June 30 7 godzin temu, ><-SpizganY->< napisał: Nie mam aima nigdy nie miałem gdybym go miał to bym tak niedostawał baty pobrałem CS z innej sieci mogę wam dać cały konfig do sprawdzenia Ile już gram na waszym serwerze ?? Nawet mam steam CS ale nie gram tam bo mi strasznie laguje nie wiem z jakiego powodu a mam ten sam ping co na non steam ... :( ja poważnie nie mam aima :( nie wiem co mam zrobić abyście mi uwierzyli :(( od niepamiętnych czasów jak grałem w CS grałem czysto ... Nie wiem może coś w configu jest z instalki którą pobrałem A po pierwsze jakim cudem DD2 jak to jest DD2 #2 ? Siemka a gdzie mieszkasz ? Mogłbys podac swoje ip zaraz jest to do zweryfikowania czy to ty byłeś czy nie @ LOLSON co o tym myślisz ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Kubaa. >> Posted June 30 Admin Administrator Share Posted June 30 Temat wyjaśniony, doszło do pomyłki ღღღ ღღღ ღღღღ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Kubaa. >> Posted June 30 Admin Administrator Share Posted June 30 ღღღ ღღღ ღღღღ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts