Sanczo Napisano 27 Czerwca 2024 Wspierający Napisano 27 Czerwca 2024 To moze i ja z szybką propozycją. Co wy na to by urozmaicić troche początek mapy i pierwszą runde zrobic na granaty? mysle ze granaty lepsze beda od pierwszej rundy nożowej a zawsze to jakies urozmaicenie tak jak w przypadku propozycji spizganego z kosami. Pozdrawiam i czekam na wypowiedzi 1 Przetłumacz na Angielski
Senku95 Napisano 27 Czerwca 2024 Napisano 27 Czerwca 2024 (edytowane) Bez sensu to nie FFA, 4maps czy inne bzdety Edytowane 27 Czerwca 2024 przez Senku95
D3M0N Napisano 27 Czerwca 2024 Wspierający Napisano 27 Czerwca 2024 Pierwsza runda nożowa? Coś takiego w ogóle się pojawiło od wczoraj? xD Wydaje mi się, że nie ma co na siłę szukać propozycji, ogólnie te wszystkie rozgrzewkowe rundy to o kant dupy potłuc. W czym to potrzebne? Żeby przez 30 sekund rzucać na oślep granatami, bądź zabijać pierwszego lepszego pojawiającego się przeciwnika? Większym urozmaiceniem są rozgrzewki, gdzie można na rozgrzewce powalczyć o jakieś ułatwienie w ciągu danej mapy, bądź pierwszej rundy, ale co takiego można zaoferować na only dd2? 1 Przetłumacz na Angielski
Sosna Napisano 27 Czerwca 2024 Napisano 27 Czerwca 2024 Nope jakos nigdy do mnie takie rzeczy nie przemawiały na serwerach 1 Przetłumacz na Angielski
Administrator Kubaa. >> Napisano 27 Czerwca 2024 Admin Administrator Napisano 27 Czerwca 2024 Koledze chyba chodziło o rozgrzewkę która trwa 60 sekund np 1 Przetłumacz na Angielski Dołącz do naszej grupy Steam! ♥ OnlyDD2players ♥ ღღღ ღღღ
Sanczo Napisano 27 Czerwca 2024 Wspierający Autor Napisano 27 Czerwca 2024 9 minut temu, Kubaa. >> napisał: Koledze chyba chodziło o rozgrzewkę która trwa 60 sekund np dokladnie o rozgrzewke mi chodzilo :D
^_^ CwaniaK ^_^ Napisano 27 Czerwca 2024 Napisano 27 Czerwca 2024 Jeśli chodzi o rozgrzewkę jestem jak najbardziej za
Administrator Kubaa. >> Napisano 28 Czerwca 2024 Admin Administrator Napisano 28 Czerwca 2024 Nie widzę aby reszta adminów się wypowiadała, więc Obstawiam że są na tak, propozycje przyjmuje, rozgrzewka pojawi się na dniach Dołącz do naszej grupy Steam! ♥ OnlyDD2players ♥ ღღღ ღღღ
Administrator Kubaa. >> Napisano 28 Czerwca 2024 Admin Administrator Napisano 28 Czerwca 2024 Dołącz do naszej grupy Steam! ♥ OnlyDD2players ♥ ღღღ ღღღ
Rekomendowane odpowiedzi