^_^ CwaniaK ^_^ Napisano 26 Czerwca 2024 Napisano 26 Czerwca 2024 Witam mordki A więc propozycja dotyczy kos :> Mianowicie chciałbym aby na serwerze zostało wprowadzane coś takiego że gdy zostaje ostatni CT i TT na mapie aby jeden bądź drugi zawodnik mógł rzucić wyzwanie na kosy pocierając o ścianę i aby wyskoczył komunikat na przykład wyzwanie i wciskając przykład 1 TAK 2 NIE jeśli CT zawodnik albo TT się zgodzi Wówczas obecna cała broń zostaje automatycznie wyrzucona aby nie było oszustwa że nagle wyciąga deagle albo ak i zaczyna naparzać. Sądzę że propka się przyjmnie pozdrawiam ! :) 5 Przetłumacz na Angielski
JOK3R Napisano 26 Czerwca 2024 Napisano 26 Czerwca 2024 Zapraszam do wypowiedzi @ Admin CS 1.6 [ODD2 #2]@ Użytkownik 1 Przetłumacz na Angielski "Ile grobów będzie mi potrzebnych, żeby pochować wszystko, co we mnie umarło?" - Naya Aknis
Malolat Napisano 26 Czerwca 2024 Napisano 26 Czerwca 2024 Wydaje się spoko, będzie to jakieś urozmaicenie na serwerze 2 Przetłumacz na Angielski Discord >> https://discord.gg/EEYDB5QCcb << TikTok: >> << YouTube >> https://www.youtube.com/@Malolat-discord << Moja stronka: >> https://guns.lol/malolat<<
Sosna Napisano 26 Czerwca 2024 Napisano 26 Czerwca 2024 Nikomu nie zaszkodzi, jestem za :) 2 Przetłumacz na Angielski
D3M0N Napisano 26 Czerwca 2024 Wspierający Napisano 26 Czerwca 2024 Takie urozmaicenie myślę, że mogłoby zostać wprowadzone. Nie są to jakieś nie wiadomo jakie wymysły, a ciekawe zakończenie rozgrywki, jak ktoś lubi wymachiwać koską
OriginS Napisano 26 Czerwca 2024 Napisano 26 Czerwca 2024 Całkiem ciekawie, być może nie będą gracze przeciągać rundy, ale doda troszkę urozmajcenia, no i sprawdzenia się na noże! Witaj gościu, moja nazwa w grach to Origin$. Od pewnego czasu fascynuje się w tworzeniu serwerów do gier, grafiki, dziwięków. Posiadam dobre doświadczenia z serwerami jeśli potrzebujesz pomocy napisz, z chęcią pomogę :*
elo elo 350 Napisano 26 Czerwca 2024 Napisano 26 Czerwca 2024 Jestem za "A ja dzisiaj już nie usnę, bo nie ma Cię tutaj"
Baklazan Blazej Napisano 26 Czerwca 2024 Napisano 26 Czerwca 2024 Myślę, że wprowadzenie tej funkcji uatrakcyjni serwer. Nie widzę żadnych przeciwskazań, za to ogromny +. Jak najbardziej jestem za! Świetna propozycja, pozdrawiam oraz życzę miłego dnia Panie agresor! 1 Przetłumacz na Angielski
Senku95 Napisano 27 Czerwca 2024 Napisano 27 Czerwca 2024 Jestem jak najbardziej za Tylko czy to nie będzie wyglądało w ten sposób że kosy zostaną zaakceptowane a potem ostatni będą się ścigać po całej mapie bo jeden przed drugim zacznie uciekać. Myślę że do tego możnaby dodać że jak kosy zostaną zaakceptowane to ostatni gracze z obu drużyn z automatu mieliby 100hp by każdy z nich miał równe szanse na wygraną
Sanczo Napisano 27 Czerwca 2024 Wspierający Napisano 27 Czerwca 2024 Stary dobry plugin, jestem za :D a nawet jestem za wprowadzeniem pierwszej rundy na same może lub granaty ale to może napisze nową propke 1 Przetłumacz na Angielski
Tomsonek Napisano 27 Czerwca 2024 Junior Admin Napisano 27 Czerwca 2024 Jestem na tak tylko tak jak senku napisał czy gracze by nie uciekali więc pytanie do naszego technika czy byłaby możliwość zrobienia np strefy która by się pojawia w momencie gdy zostanie przyjęte wyzwanie żeby gracze nie przedłużali 1 Przetłumacz na Angielski
Bot Lol Mi Cie Napisano 27 Czerwca 2024 Napisano 27 Czerwca 2024 Ogólnie jestem za , małe urozmajcenie na serwerze zawsze to jakiś smaczek dodany do gry :P Pozdrawiam Bocik 1 Przetłumacz na Angielski
Administrator Kubaa. >> Napisano 28 Czerwca 2024 Admin Administrator Napisano 28 Czerwca 2024 Do końca tygodnia propozycja pojawi się na serwerze, trochę zmienimy kod, odświeżymy, dodamy poprawki estetyczne 1 Przetłumacz na Angielski Dołącz do naszej grupy Steam! ♥ OnlyDD2players ♥ ღღღ ღღღ
Administrator Kubaa. >> Napisano 28 Czerwca 2024 Admin Administrator Napisano 28 Czerwca 2024 Dołącz do naszej grupy Steam! ♥ OnlyDD2players ♥ ღღღ ღღღ
Rekomendowane odpowiedzi