Skocz do zawartości
✦ [FORUM] REKRUTACJA NA TYPERA ✦ ×

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam mordki 

A więc propozycja dotyczy kos :> 

Mianowicie chciałbym aby na serwerze zostało wprowadzane coś takiego że gdy zostaje  ostatni CT i TT 

na mapie aby jeden bądź drugi zawodnik mógł rzucić wyzwanie na kosy pocierając o ścianę i aby wyskoczył komunikat na przykład wyzwanie i wciskając przykład 1 TAK 2 NIE  jeśli CT zawodnik albo TT się zgodzi

Wówczas obecna cała broń zostaje automatycznie wyrzucona aby nie było oszustwa że nagle wyciąga deagle albo ak i zaczyna naparzać.

Sądzę że propka się przyjmnie pozdrawiam ! :) 

• Lubię To! 5
Napisano
  • Lubię To! 1

"Ile grobów będzie mi potrzebnych, żeby pochować wszystko, co we mnie umarło?"

- Naya Aknis

Napisano

Wydaje się spoko, będzie to jakieś urozmaicenie na serwerze 

• Lubię To! 2

malolat.png.3434b37dc8ec0ce699da5ead0e5b5a3c.png

Discord >> https://discord.gg/EEYDB5QCcb <<

TikTok: >> -malolat-discord-3-01-2026.gif.5539b4ea3860c711aeb5897408443575.gif <<

YouTube >> https://www.youtube.com/@Malolat-discord <<
Moja stronka: >> https://guns.lol/malolat<<

Napisano

Nikomu nie zaszkodzi, jestem za :)

• Lubię To! 2
Wspierający
Napisano

Takie urozmaicenie myślę, że mogłoby zostać wprowadzone. Nie są to jakieś nie wiadomo jakie wymysły, a ciekawe zakończenie rozgrywki, jak ktoś lubi wymachiwać koską

Napisano

Całkiem ciekawie, być może nie będą gracze przeciągać rundy, ale doda troszkę urozmajcenia, no i sprawdzenia się na noże!

Witaj gościu, moja nazwa w grach to Origin$. Od pewnego czasu fascynuje się w tworzeniu serwerów do gier, grafiki, dziwięków. Posiadam dobre doświadczenia z serwerami  jeśli potrzebujesz pomocy napisz, z chęcią pomogę :*

Napisano

Jestem za

"A ja dzisiaj już nie usnę, bo nie ma Cię tutaj"

eloelosygnatura.png.ce4a9049350d3204ce8a615cf25fe838.png.370d80c95910ce247db0750f562f393d.png

elovski.png.67cea213d865bd400b8f5fae0005875c.png

Napisano

Myślę, że wprowadzenie tej funkcji uatrakcyjni serwer. Nie widzę żadnych przeciwskazań, za to ogromny +. Jak najbardziej jestem za! 

Świetna propozycja, pozdrawiam oraz życzę miłego dnia Panie agresor! :wesmart:

• Haha 1
Napisano

Jestem jak najbardziej za

Tylko czy to nie będzie wyglądało w ten sposób że kosy zostaną zaakceptowane a potem ostatni będą się ścigać po całej mapie bo jeden przed drugim zacznie uciekać. Myślę że do tego możnaby dodać że jak kosy zostaną zaakceptowane to ostatni gracze z obu drużyn z automatu mieliby 100hp by każdy z nich miał równe szanse na wygraną 

Wspierający
Napisano

Stary dobry plugin, jestem za :D a nawet jestem za wprowadzeniem pierwszej rundy na same może lub granaty ale to może napisze nową propke

• Super! 1
Junior Admin
Napisano

Jestem na tak tylko tak jak senku napisał czy gracze by nie uciekali więc pytanie do naszego technika czy byłaby możliwość zrobienia np strefy która by się pojawia w momencie gdy zostanie przyjęte wyzwanie żeby gracze nie przedłużali 

• Lubię To! 1
Napisano

Ogólnie jestem za , małe urozmajcenie na serwerze zawsze to jakiś smaczek dodany do gry :P

Pozdrawiam Bocik

images.png

• Dziękuje! 1
  • Administrator
Admin
Napisano

Do końca tygodnia propozycja pojawi się na serwerze, trochę zmienimy kod, odświeżymy, dodamy poprawki estetyczne  

• Dziękuje! 1

Dołącz do naszej grupy Steam! 

♥ OnlyDD2players 

b_350_20_323957_202743_f19a15_111111.png 

• Administrator
Admin
Napisano

propozycja-przyjeta.png

Dołącz do naszej grupy Steam! 

♥ OnlyDD2players 

b_350_20_323957_202743_f19a15_111111.png 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania